DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C

Demet Şener’den kızı İrem’e: Ne ara bu kadar büyüdün?

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile Demet Şener’in kızları İrem, bu yıl liseyi bitiriyor. Şener, üniversiteye hazırlanan kızının mezuniyet fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

13.03.2024
A+
A-

Basketbolcu İbrahim Kutluay ile 2005 yılında nikah masasına oturan eski model Demet Şener, 2006’da kızı İrem’i 2009 ise oğlu Ömer’i kucağına almıştı.

2018 yılında Kutluay’dan boşanan Şener, bu yıl liseyi biterecek olan kızı İrem‘in kepli fotoğrafını ve 1. sınıftan mezun olurken çektiği kareyi sosyal medya hesabından paylaştı.

“HAYALLERİMİN ÖTESİNDE BİR GENÇ KIZ OLDUN”

1995 Türkiye güzeli Şener, üniversiteye hazırlanan kızı İrem’e şu sözlerle seslendi:

“Benim güzel,zarif kızım… Ne ara bu kadar büyüdün? Çok yakında 19 yaşına giriyorsun ve liseden mezun olup üniversite eğitimine başlıyorsun. Seninle gurur duyuyorum… Bu yolculukta beni hiç üzmediğin için sana çok teşekkür ediyorum. ‘Bir genç kız hayal et’ deselerdi, bu kadarını tahmin edemezdim. Sen benim hayallerimin ötesinde bir genç kız oldun. Ne mutlu bana ne mutlu sana. Allah yolunu açık etsin… Seni ne kadar çok sevdiğimi anlatmaya kelimeler yetmez sanırım.seni çok çok çok çok seviyorum…Nerden nereye…çok şükür.”

Şener’in paylaşımına binlerce beğeni ve “Güzelliğin kaynağı belli”, “Maşallah” gibi yorumlar geldi.

NTV

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.