DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Demet Şener’den İbrahim Kutluay’a önce haciz, sonra uzaklaştırma!

08.05.2019
A+
A-

Takvim Gazetesi’nden Ali Oktay’ın haberine göre eski manken Demet Şener ile olaylı şekilde boşandığı İbrahim Kutluay arasındaki sular bir türlü durulmuyor. Şener, kendisini Edwina Sponza ile aldattığı gerekçesiyle 2016’da boşanma davası açtığı Kutluay’dan 25 Mart’ta anlaşmalı boşanmıştı.

Şener, boşanırken 3 milyon lira tazminat ile iki çocukları için aylık 32 bin 500 lira iştirak nafakası ödemesine karar verilen Kutluay’a önceki gün ihtiyati haciz kararı aldırdı. İki aydır nafakayı ödemediği gerekçesiyle Kutluay’ı mahkemeye veren eski manken, eski eşine hakaret ve tehdit ettiği gerekçesiyle de bir ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

ŞENER, KILIÇLARI ÇEKTİ

Kutluay’ın müvekkilini arayarak hakaret ve tehdit ettiğini iddia eden Demet Şener’in avukatı ise şu açıklamayı yaptı: “Müvekkilim davalının sözlü ve psikolojik şiddete varan eylemleri nedeniyle kendisi ve çocukları için korkmakta ve endişe duymaktadır.”

Mahkeme 1 ay süreyle Kutluay’ın Şener’e yaklaşmamasına ve şiddet tehdidinde bulunmamasına karar verdi.

Eski basketbolcu, mahkeme kararına uymadığı takdirde 3 gün zorlama hapsi yatacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.