DOLAR 32,2892
EURO 34,6520
ALTIN 2.412,44
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Demet Evgar: Bahar Dizisi ve Barabar Grubuyla Gündemde!

Demet Evgar, Bahar dizisi ve Barabar grubu ile gündemde! Oyuncunun kariyeri, projeleri ve özel hayatına dair en güncel haberler burada. Takipte kalın!

06.04.2024
A+
A-

Demet Evgar, Bahar Dizisiyle Ekranlara Geri Döndü!

Kızı Mavi’yi dünyaya getirdikten sonra setlere kısa bir ara veren Demet Evgar, Bahar dizisiyle ekranlara geri döndü. Kendi yaşamında anne rollerini başarıyla canlandıran Evgar, bu kez Bahar karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktı. İlk bölümden itibaren performansıyla dikkat çeken Evgar, rolüyle adından söz ettirmeyi başardı.

Barabar Grubunun Sahnesinde Demet Evgar!

Barabar Grubunun Sahnesinde Demet Evgar!

Sahne performansıyla da dikkatleri üzerine çeken Demet Evgar, Barabar grubunun konserine konuk oldu. Grubun solisti Taner Ölmez ile düet yapan Evgar, izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. İkilinin enerjisi ve sahne performansı izleyenleri büyülerken, konser sırasında birlikte halay çekmeleri ise geceye renk kattı.

Sosyal Medyada Gündem Olan Konser!

Ünlü isimlerin konser performansı kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, izleyiciler tarafından “Çok güzeller” yorumları yapıldı. Demet Evgar ve Taner Ölmez’in sahne performansı ve eğlenceli anları, hayranları tarafından da büyük beğeni topladı. İkilinin birlikte söylediği şarkılar ve çılgınca eğlendikleri halay videosu, kısa sürede viral hale geldi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.