DOLAR 32,2141
EURO 34,9984
ALTIN 2.499,23
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
23°C
Parçalı Bulutlu
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 23°C

Demet Akalın’ın oruç açıklamasına takipçisinden yanıt!

30.04.2020
A+
A-

Şarkıcı Demet Akalın, sosyal ağ hesabından canlı yayında su içenlere tepki gösterdi. Akalın, oruçlu olduğunu belirterek, canlı yayında su içenlerin, oruç tutan insanlara saygı göstermesi gerektiğini söyledi. Akalın, “Ramazan ya, tutmasan da hürmet” yorumunda bulundu.

‘SENİN ORUÇ TUTMAN KİMSEYE SORUMLULUK YÜKLEMEZ’

İşte ne olduysa bu yorumdan sonradan oldu. Demet Akalın’ın tweetinin altına yanıt yazar bir sosyal ağ kullanıcısı bir anda gündeme oturdu.

İşte o tweet:

“Senin oruç tutman kimseye mesuliyet yüklemez. Su da içer yemek yemek de yer. İnsanlar açlıktan intihar ederken sen çocuğuna minibüs satın bölge insansın. Duyarlıymış gibi yapma komik oluyorsun.”

Gerisinde Demet Akalın bir defa daha cevap verdi ve şöyle dedi:

“Sen iyi okumamışın! İçebilir lakin ben başkasının canlı yayındayken davetli oluyorsa içilmez bu adap kuralı değil yan ki inanç… Konuyu minibüse getirmen senin komikliğin!”

‘İNSANLAR EVİNE EKMEK GÖTÜREMEZKEN EVİNE KEBAPÇIYI ÇAĞIRIP REKLAM YAPTIN’

Iki Taraflı atışma devam ederken benzer sosyal medya kullanıcısı bu kez Akalın’a şu cevabı verdi:

“Peki halk müziği karantinadan çıkamazken, eve ekmek götüremezken senin kebapçıyı eve çağırmanı ve bunun reklamını yapmanı ne yapacağız? Hani saygı!”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.