DOLAR 32,3636
EURO 34,7935
ALTIN 2.400,67
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Demet Akalın’dan flaş Burcu Esmersoy açıklaması

17.02.2020
A+
A-

Burcu Esmersoy’un kendisini takipten çıkardığını fark eden Demet Akalın, Esmersoy’a mesaj göndererek Takipten çıkmışsın, ben de çıkayım bacım. Haberciler arıyor” mesajını göndermişti.

Esmersoy’dan ise Akalın’a “Bir şey deniyoruz hesap düzeninde. Manasız işler peşindeler yani saçma sapan” yanıtı geldi. Esmersoy’un yanıtından tatmin olmayan Demet Akalın ise tepki göstererek “Aman bir daha takip etme de saçma sapan deneylere alet etme beni!!!” karşılığını vermişti.

HIZINI ALAMAYINCA BURCU ESMERSOY’A BU VİDEOYLA SESLENDİ!.. (VİDEO)

Burcu Esmersoy’un verdiği cevap karşısında şaşkına dönen Akalın, konuyla ilgili bir video çekerek herkesin şöhretini kullanmak istediğini söylerken, insanların haber olmak için kendisine saldırdıklarını dile getirmişti.

Aradan üç ay geçti bu kez Demet Akalın’dan öfke kustuğu Burcu Esmersoy’a aile hayatıyla ilgili dile getirdiği itirafların ardından destek mesajı geldi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.