DOLAR 32,2561
EURO 34,7818
ALTIN 2.398,96
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 20°C

Demet Akalın ve Okan Kurt arasında neler oluyor?

15.10.2019
A+
A-

TV8’de ekrana gelen “Gel Konuşalım” programına konuk olan Demet Akalın; Cengiz Semercioğlu’nun ‘Okan Kurt ile yeniden evlenir misiniz?’ sorusuna “Aman yok işte böyle güzel. Aaa yok hadi bakayım sen. Artık geçmiş olsun. Ben iyiyim böyle, istemiyorum hiç bir şey. Okan’ın sadece tavlası ve maçları var başka bir dünyası yok artık. Röportajlarda falan sinyal çakıyorum. Hiç umuru değil. ‘Bak bu bu da olursa yemin ederim kendini kapıda bulursun’ diyorum. Ben öyle kavga dövüş falan etmem yani. Hadi bye bye derim yallah…” yanıtını verdi.

Demet Akalın’ın programdaki “Okan’ın benim ailemle arası pek iyi değil ama yine de beni yalnız bırakmaz” açıklaması da dikkat çekti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.