DOLAR 32,2982
EURO 34,8261
ALTIN 2.409,21
BIST 10.219,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C

Demet Akalın Kiracısıyla Yaşadığı Soruna İsyan Etti

Demet Akalın, kiracısıyla yaşadığı sorun nedeniyle büyük bir isyan etti. Ünlü şarkıcı, konuyla ilgili detayları paylaştı. Olayın ardından gelişmeler ne olacak?

24.04.2024
A+
A-

Demet Akalın, Kiracısıyla Yaşadığı Soruna İsyan Etti: “Devletin Ev Sahibi ve Kiracı Olayına Kalıcı Çözüm Bulması Gerekiyor”

Demet Akalın, Kiracısıyla Yaşadığı Soruna İsyan Etti:

TV8 ekranlarında Jess Molho ile hafta içi her gün program yapan Demet Akalın, yıllar önce satın aldığı evdeki kiracısıyla yaşadığı soruna isyan ederek yetkililere seslendi. Gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çeken Akalın, kiracısıyla başı dertte olunca şu sözlerle ateş püskürdü:

  • DAVA AÇACAK

“Devletin ev sahibi ve kiracı olayına kalıcı bir çözüm bulması gerekiyor. Benim kiracım 5 bin TL’ye oturuyor. 5 bin liraya bugün bir yere gidiyorsun dört kişi, üç-dört bin lira hesap geliyor. Kiracım evimde 5 bin liraya oturuyor. Ben bunu canlı yayında söylediğim için; adamın ukalalığına bak emlakçıya gidip ‘Programda bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim.’ Sen kimsin ki? Ev benim! Ve adam bunu söyleyebiliyor. Acayip sinirliyim. Ben o evi almak için gece gündüz çalıştım. O zaman mankenlik yapıyordum, ayakta bekliyordum 10-12 saat… İlk aldığım evlerden. Millete yaka iğnesi takıyordum, herkesin ağız kokusunu çekiyordum. Onu krediyle ödedim. Sen gidip ‘Programda benden bahsetti, zam yapmaktan vazgeçtim’ diyeceksin. Ben de ‘ver’ dedim avukata sinir oldum.”

Demet Akalın Kiracısıyla Yaşadığı Soruna İsyan Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.