Demet Akalın Bahçelievler’de Yaz Konserinde Sahne Aldı
Demet Akalın Bahçelievler’de yaz konserinde sahne aldı. Sahnede enerjisi ve sevgi dolu anlar…
Demet Akalın, Bahçelievler Belediyesi’nin geleneksel yaz konserleri kapsamında sahne aldı. Milli Egemenlik Parkı’ndaki etkinlikte vatandaşlar, sevilen şarkılarla keyifli dakikalar yaşadı.
Bahçelievler Belediyesi tarafından düzenlenen konser, her yaştan katılımcının ilgi gösterdiği bir buluşmaya dönüştü. Şovun onur konukları arasında Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır da yer aldı ve sanatçıyla bir araya gelerek performansı ilgiyle izledi.
Akalın, sahnede bulunan Başkan Bahadır’a çiçek ve plaket takdim etti. Konserde konuşan Bahadır, tüm komşularını sevdiğini ve ayrım yapmadığını söyledi: Türk’ü, Kürt’ü, Laz’ı, Arap’ı, Çerkez’i fark etmediğini belirtti. AK Parti, CHP, İYİ Parti, Yeniden Refah, MHP fark etmeksizin herkesi sevgiyle kucakladıklarını ifade etti.
“Biz insanı seviyoruz. Hepinizden Allah razı olsun. Çocuklarımızın ve gençlerimizin gözlerinden, büyüklerimin ellerinden öpüyorum. Sizleri Allah’a emanet ediyorum” dedi.
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat
Kaynak: Haberler.com