DOLAR 32,2736
EURO 34,7948
ALTIN 2.402,66
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Delta Varyantında Denek Olmak İsteyenlere 52 Bin T…

31.08.2021
A+
A-

İngiliz bilim insanları son dönemde koronavirüsün Delta varyantı ile ilgili yeni bir deneye imza atmaya hazırlanıyor. Vücudlarına Delta varyantı enjekte edilecek kişilere 4 bin 500 sterlin yani yaklaşık 52 bin TL ödeme yapılacak.

İngiliz bilim insanları son dönemde koronavirüsün Delta varyantı ile ilgili yeni bir deneye imza atmaya hazırlanıyor. Bilim dünyası yeni varyanta çözüm bulabilmek için yoğun çaba sarf ediyor.

Bu doğrultuda çalışmalar yürütülürken bir deney kısa sürede sosyal medyanın gündemi oldu. Söz konusu deney son zamanlarda insanların korkulu rüyası olan delta virüsünü vücudunuza enjekte etmek için 4 bin 500 İngiliz sterlinini katılımcılarına sunuyor.

DAHA ÖNCEDE BENZER BİR DENEY YAPILDI

Deneyler, Imperial College London ve Oxford Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecek. Daha önce 40 sağlıklı genç gönüllü olarak orijinal koronavirüs türüne maruz bırakılmıştı. Çalışmayı gerçekleştiren ekip şimdi aynı çalışmayı Delta varyantı ile yapmak istiyor.

Sağlıklı insanlara kasıtlı olarak bulaştırılan virüsün ardından aşının virüsü temizleyip temizleyemediğini test ediyor. Bu yöntem ‘meydan okuma denemeleri’ olarak adlandırılıyor.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.