DOLAR 32,3953
EURO 34,7840
ALTIN 2.403,57
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Degen Chain: Yükselişin Ardındaki Detaylar

Degen Chain’in yükselişinin ardındaki detayları keşfedin. Kripto para dünyasındaki yenilikçi adımları ve gelecek vaat eden potansiyeliyle ilgili bilgiler burada!

31.03.2024
A+
A-

Piyasa verilerine göre, altcoin Degen’in arkasındaki layer 3 blockchain Degen Chain, 31 Mart’ta ekosistem tokenlerinde çok hızlı bir artışa tanık oldu. Bu artış, projeye olan ilginin artması ve yakın zamanda önemli bir kâr elde eden balina faaliyetinin ortasında gerçekleşti. İşte detaylar…

Degen Chain’in Yükselişi

Degen Chain'in Yükselişi

Layer-3 Blockchain’i Degen Chain, son zamanlarda oldukça niş bir alan olarak ortaya çıktı. Bu yükselişin başında platformun yerel DEX token’ı olan DegenSwap (DSWAP) yer alıyor. DSWAP şu anda sadece 24 saat içinde %465’lik olağanüstü bir artışla 18,89 dolar düzeyinde bulunuyor. Bu benzeri görülmemiş fiyat artışı, kullanıcı faaliyetlerinde dikkat çekiyor. Ayrıca DegenSwap platformuna duyulan ilgide bir artışa işaret ediyor.

Token Değerlerindeki Artış

Degen Chain’in meme tokenleri DINU ve PURP da önemli kazanımlar elde etti. DINU aynı zaman dilimi içerisinde %194 oranında kayda değer bir artış gösteriyor. Yani şu anda 0,0048 ABD Doları seviyesinde işlem görüyor. Bu arada PURP sadece 6 saatte %67 artış göstererek 0,0057 ABD dolarına ulaştı.

Balina Faaliyeti ve Etkisi

Yükselişe yönelik bir gelişme daha oldu. Zira 0x2f7 olarak tanımlanan bir balina adresinin son zamanlardaki faaliyeti dikkat çekti. Ai_9684xtpa’dan gelen verilere göre, bu adres 8 Şubat’tan bu yana zincirin tokeni DEGEN’i özenle biriktiriyor.

Proje Potansiyeli ve Önemli Faktörler

Degen Chain’deki yükselişin ardındaki kesin nedenler belirsizliğini koruyor. Ancak, bu hızlı yükselişe muhtemelen bir dizi faktör katkı sağladı. Projenin ölçeklenebilirlik ve verimlilik için tasarlanan yenilikçi layer 3 mimarisi, sıkışık layer 1 blockchainlerine alternatif arayan kullanıcıların ilgisini çekebilir. Ek olarak, son dönemdeki balina birikimi ve bunun ardından gelen kârlılık, dikkat çekti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.