DOLAR 32,1772
EURO 34,9849
ALTIN 2.505,87
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

DeFi Technologies İştiraki Valour Inc, VDAB10 Sepetinde Değişiklik Yaptı

DeFi Technologies iştiraki Valour Inc, VDAB10 sepetinde değişiklik yaptı. Kripto paralara dayalı bu değişiklikler hakkında detaylı bilgiyi buradan edinin.

30.04.2024
A+
A-

DeFi Technologies’in bir iştiraki olan Valour Inc, dijital varlık sepeti VDAB10’da bazı değişiklikler yaptı. Şirket, kripto liginde gerileme yaşayan Tron (TRX) ve Polkadot (DOT)’u listeden çıkardığını açıkladı. Ayrıca, onların yerine yeni 2 altcoin eklediğini belirtti.

Altcoin Listesinde Değişiklik: TRX ve DOT Çıktı, SHIB ve TON Girdi

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere piyasada üst sıralara çıkmak ve inmek hiç de zor değil. Piyasa değeri bakımından ilk 10’da olan altcoin projelerinden bazıları bu sıralamadaki yerlerini kaybetti. Bu da kripto para şirketlerinin bazı ayarlamalar yapmasına neden oluyor. VDAB10 ETP, herhangi bir bileşen için %30’luk bir üst sınır koyuyor. Bu doğrultuda, piyasa değerine göre en büyük 10 dijital varlığın performansını takip ediyor.

  • Valour, yeniden dengelemenin bir parçası olarak, Polkadot (DOT) ve Tron’u (TRX) programdan çıkardı.
  • Onların yerine ise Shiba Inu (SHIB) ve Toncoin (TON) listeye girdi.

Son ayarlamalar, piyasa değerine göre ilk 10 varlıktaki değişiklikleri yansıtıyor. Bu bağlamda şirket şu açıklamayı yaptı: Polkadot (DOT) ve Tron (TRX), mevcut piyasa değeri sıralamasında ilk 10 kripto varlığı arasında yer almadıkları için sepetten otomatik olarak çıkarıldı. Bu otomatik ayarlama Valour’un kurallara dayalı metodolojisinin bir parçasıdır. Ayrıca, VDAB10 ETP’nin en iyi dijital varlıkların bir yansımasını sağlıyor. VDAB10 ETP’ye Polkadot ve Tron yerine Shiba Inu (SHIB) ve Toncoin’in (TON) eklenmesine karar verildi. Bu güncelleme hamleleri, yatırımcıların dijital varlık piyasasında ortaya çıkan eğilimleri görmelerini sağlıyor.

Piyasadaki Değişim Listelerde de Değişime Neden Oluyor

Piyasadaki Değişim Listelerde de Değişime Neden Oluyor

Şifreli mesajlaşma platformu Telegram’ın öncülük ettiği ve şu anda TON Foundation tarafından yönetilen bir kripto para birimi olan Toncoin’in dahil edilmesi, VDAB10’a hızı ve düşük işlem ücretleriyle bilinen sağlam bir ödeme çözümü getiriyor. Şirket, büyük bir takipçi kitlesine sahip olan ve meme tabanlı kripto para birimlerine büyük ilgi uyandıran bir token olan Shiba Inu’yu da ekledi. Dolayısıyla, bu da yatırımcılara dijital varlık piyasasında ortaya çıkan trendlere maruz kalma olanağı sağlıyor.

Polkadot ve Tron, artık ilk on içinde yer almıyor. Bu yüzden, mevcut piyasa değeri sıralamaları nedeniyle otomatik olarak sepetten çıktı. Bu otomatik ayarlama, Valour’un kurala dayalı metodolojisının bir parçası. Ayrıca, VDAB10 ETP’nin en iyi dijital varlıkların pasif ancak kesin bir yansıması olarak kalmasını sağlıyor. Bu güncelleme, Valour’un yatırımcıların değişen ihtiyaçlarını ve çıkarlarını karşılayan şeffaf, kurala dayalı bir ETP sunma taahhüdünün altını çiziyor ve Valour Inc’in bireysel ve kurumsal yatırımcıların geleneksel banka hesapları aracılığıyla dijital varlıklara basit ve güvenli bir şekilde erişmelerini sağlamadaki rolünü daha da teyit ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.