DOLAR 32,2546
EURO 34,8118
ALTIN 2.425,01
BIST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C

DeFi Dünyasından Yenilikçi Adımlar

DeFi dünyasından son yenilikler ve adımlar hakkında en güncel bilgileri keşfedin. Kripto para piyasasındaki gelişmeleri takip ederek DeFi alanında ilerleyin.

07.04.2024
A+
A-

AAVE Coin’den Yeni Oylama

AAVE coin için Aave Chan Initiative Kurucusu Marc Zeller tarafından potansiyel bir oylama duyuruldu. Aave, yıllık net karlarını nasıl kullanacağı konusunda stake edenlerin görüşlerine başvuracak.
Zeller, platformun net DAO karının 50 milyon dolar olduğunu ve sürekli arttığını belirtti. Aave’nin ücret dağıtımını iyileştirme planları, Frax Finance ve Uniswap DeFi gibi diğer platformların benzer adımlarıyla uyumlu bir şekilde ilerliyor.

KAVA AI ile Yenilikçi Adım

Kava’nın kurucu ortağı Scott Stuart, “2024 Hong Kong Web3 Karnavalı”nda Kava AI adlı merkezi olmayan bir Chatbot’u duyurdu. Kava AI, gelişmiş akıl yürütme, kod oluşturma, dil işleme gibi alanlarda kullanıcıları destekleyecek.
Kava AI Marketplace, kullanıcıların yapay zeka hizmetlerini keşfetmelerini ve kullanmalarını sağlayacak. Ayrıca, KAVA token’ını güçlendirecek ve Kava ekosistemine yeni olanaklar sunacak.

SEI ve ETHFI’dan Yeni Açıklamalar

SEI ve ETHFI'dan Yeni Açıklamalar

Sei Foundation, Sei Creator Fund’ı başlatarak Sei ekosistemine destek olmayı hedefliyor. Bu fon, NFT ve sosyal projeleri destekleyerek yeni projelerin oluşturulmasına ve büyümesine katkı sağlayacak.
Ether.fi ise likidite yeniden temin protokolü ile ikinci Liquid vault’ı başlatacağını duyurdu. Bu yeni gelişme, kripto para birimlerinde ticaret yapmayı kolaylaştıracak ve ETHFI’nin değerini artıracak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.