DOLAR 32,5826
EURO 34,7975
ALTIN 2.513,17
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Darısı Başımıza 5. yeni bölüm fragmanı yayınlanacak mı? – Darısı Başımıza son bölüm izle

26.07.2018
A+
A-

Show TV’nin yeni dizisi Darısı Başımıza ilgiyle takip edilmeye devam ediliyor. Dizi severler tarafından oldukça beğenilen Darısı Başımıza romantik komedi tadında bir dizi.. Oyuncu kadrosunu genç ve tecrübeli isimlerin oluşturduğu dizi seyircinin dikkatini çekmeyi başardı. Darısı Başmıza yeni bölüm fragmanının yayınlanmasıyla birlikte diziden ilk tüyolar da geldi. Son bölümde Öykü Cem’den ayrıldığını ailesine açıklıyor ancak Ozan’la arasındaki tansiyon da giderek yükseliyor. Zerrin ise Öykü’nün Cem’le evlenmek istememesini kabullenemiyor. Darısı Başımıza son bölümü ve yayınlandığı anda yeni bölüm fragmanıizleyebileceğiniz linkleri aşağıda bulabilirsiniz. Yeni bölüm ve fragmanıyla ilgili ayrıntıları ise haberimizden takip edebilirsiniz.

DARISI BAŞIMIZA 4. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Öykü ve Cem’in ayrılmasından kendini sorumlu tutan Rüya onları barıştırmak için harekete geçer. Bunun için Merter’den yardım ister. Merter hemen bir plan yapar ve hep birlikte Öykü’ye bir sürpriz hazırlarlar. Bu arada Cem çok üzgündür, Öykü’nün kendisini neden bıraktığını anlamaya çalışır ve kendince sebebini bulur. Ne yapıp edip bu sorunu ortadan kaldıracaktır. Öykü için ailesini bile karşısına almaktan çekinmez. Cem’in bu hareketi Öykü’yü tekrar kazanmasını sağlayabilecek midir?

DARISI BAŞIMIZA SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DARISI BAŞIMIZA SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Darısı Başmıza yeni bölüm fragmanının yayınlanmasıyla birlikte diziden ilk tüyolar da geldi. Öykü’nün, Cem’le ayrıldığını ailesine açıkladığı tanıtımda Zerrin, Öykü’ye tepki gösteriyor. Öykü ve Ozan arasında tansiyon giderek yükselirken Zerrin, Öykü’nün Cem’le evlenmek istememesini kabullenemiyor. Öykü’yü sorularıyla sıkıştıran Zerrin, “Cem’den de saklamışsın ama anlamış çocuk. Senin onu neden terk ettiğini işte!” sözleriyle Öykü’yü heyecanlandırıyor. 

DARISI BAŞIMIZA GEÇEN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ozan’ın Cem’e bir şey söylemediğini öğrenen Öykü, konuşmak için Ozan’ın peşinden koşuyor. Öykü’nün Ozan’ın tepkisiyle karşılaşıp özür dilediği tanıtımda ikilinin arasında neler olacağı büyük merakla bekleniyor. Diğer yandan, Zerrin’in babasının defterini Canan’dan istiyor. Rüya, Öykü’nün ilişkisini kurtarmak için yanlışlıkla Cem’i sakatlıyor. Ozan’ın Öykü’ye “Sen bana rağmen Cem’le evlenebileceğini gerçekten düşünüyor musun?” demesiyle Öykü’nün kararlılığı görülüyor. Cem beklemediği bir anda Öykü’nün yanına gelmesiyle büyük bir telaşa kapılıyor. Öykü’nün aldatıldığını öğrenip öğrenemeyeceği merakla bekleniyor.

DARISI BAŞIMIZA 3. SON BÖLÜM FRAGMANI

DARISI BAŞIMIZA SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Darısı Başımıza son bölümde ortalık karıştı. Öykü Ozan’a rest çekebilecek mi? Ozan’ı beklemediği bir anda Cem’in üvey abisi olarak karşısında gören Öykü, ne yapacağını şaşırır. Bu esnada aileler arasında yaşanan kavganın şiddeti, Öykü için fırsata dönüşür. İsteme merasimi ertelenir. Ancak Cem’in bu durumu kabul etmeye hiç niyeti yoktur. Ne yapıp edecek, Öykü’yle en kısa zamanda evlenecektir. Ozan, Öykü’yü kardeşinin nişanlısı konumunda görmüş olmanın şokunu atlatamamışken, Cem’in Öykü’yü aslında hiç aldatmamış olduğunu öğrenince iyice sarsılır.

darısı başımıza yeni fragman, darısı başımıza yeni bölüm fragmanı, darısı başımıza fragman, darısı başımıza yeni fragman izle, darısı başımıza son bölüm izle, darısı başımıza 4. yeni bölüm fragmanı,

Öfkesiyle suçlayacak birilerini arayan Ozan için oklar, Öykü’ye dönmüştür…Canan, oğlu Cem’in mutluluğu için kartları yeniden dağıtmaya karar verir ve Aksoyları evine yemeğe davet eder. Yemek iki taraf içinde gergin geçecektir. Bu sırada Öykü’nün çektiği acıyı hisseden Rüya, kardeşinin mutluluğu için İzmir’de Öykü’nün öpüştüğü adamı araştırmaya başlar. Ne yapıp edip o adamı bulacak ve Öykü’yle yüzleştirecektir. Çaresiz ilk yardım alacağı kişi, aşk doktoru Merter olacaktır. Merter ve Rüya müşteri listesini bulmak üzere otele sızarlar. Ancak plan istedikleri gibi gitmeyecek, ikili başlarını bir hayli belaya sokacaklardır. 

Darısı Başımıza 4. yeni bölüm fragmanının dizinin bitiminde yayınlanıp yayınlanmayacağı henüz belli değil. Ancak yeni fragman yayınlandıktan sonra diziyle ilgili gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

darısı başımıza yeni fragman, darısı başımıza yeni bölüm fragmanı, darısı başımıza fragman, darısı başımıza yeni fragman izle, darısı başımıza son bölüm izle, darısı başımıza 4. yeni bölüm fragmanı,

Tüm bunlar olurken Zerrin, yıllar sonra karşısında gördüğü Canan’a yeniden kinlenmeye başlar. Canan’ın babasının hikâyelerini çalarak daha fazla prim yapmasına izin vermeye hiç niyeti yoktur. Ancak bir kanıt bulmadan yola çıkması da zor olacaktır. Resmiye, Ferrin ve Zerrin’in güçlerini birleştirmeleri gerekecektir. Rüya içinde İzmir’de ki adamın adının soyadının yazılı olduğu zarfla Öykü’ye yaklaşırken, karşısında gördüğü mutlu manzaraya daha fazla katlanamayan Ozan, çareyi Öykü’yü sıkıştırmakta bulur; Ozan kararını vermiştir. Öykü en yakın zamanda Cem’den ayrılacaktır. Ancak Ozan’ın tehdidine karşı Öykü’nün aldığı karar, ortalığı bir hayli karıştıracaktır…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.