DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Damla Ersubaşı’ndan takipçisine küfürlü yanıt!

26.12.2019
A+
A-

Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile dünyaevine girdi. Çiftin ilk kızları Zehra 2017 yılında, ikinci kızları Zeynep Nisa ise bir ay önce dünyaya geldi. Çift, geçtiğimiz günlerde ihanet haberleriyle gündemde yerini aldı. Mustafa Can Keser’in gece kulübünde bir kadınla yakınlaştığı iddia edildi. Çift bu iddiayı yalanladı.

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan bir zamanların ünlü çocuk oyuncusu Ersubaşı, bu kez bir takipçisine verdiği küfürlü yanıtla gündeme geldi.

Habertürk’ün haberine göre takipçisinin mesajına, “Senin yedi sülaleni s…. bende Damla değilim, bunu sakın unutma” yanıtını veren Ersubaşı, sevenlerinden tepki gördü.

Ersubaşı, gelen eleştirilerin ardından sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Hamileydim acımadınız, lohusaydım acımazdınız… Sizi hiç ilgilendirmeyen bir konuda siz benim evliliğim hakkında yorum yapma hakkına sahipsiniz, eşime her türlü hakareti etme hakkına, küfretme hakkına sahipsiniz, hamile bir kadının psikolojisini alt üst etme hakkına sahipsiniz ama konuştuğunuz dilden benim size cevap vermeye hakkım yok! Kusura bakmayın, herkes üslubunun karşılığını alır. Herkes dönsün, kendine baksın önce. Sonra hakaret etme hakkı bulsun kendinde!”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.