DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Damla Ersubaşı’ndan eşiyle ilgili flaş açıklama!

29.11.2019
A+
A-

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden olan Damla Ersubaşı, yakın bir zamana kadar kızı ve eşi ile fotoğraflarını takipçileriyle paylaşıyordu ancak şaşırtan bir gelişme yaşandı. Eşi Mustafa Can Keser’in gece kulübünde bir kadınla yakınlaştığı iddia edildi. Hatta Keser, kulüpte bir kadınla samimi şekilde de görüntülendi. 

İddiaların ardından Damla Ersubaşı, Mustafa Can Keser ile fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırdı ve çift, birbirlerini takipten çıktı. Çıkan haberlerin ardından Mustafa Can Keser, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Keser, şu ifadeleri kullandı: “Bugün hakkımda çıkan ‘Eşini aldattı’ haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Sahibi olduğum gece kulübünde sarhoş bir bayan müşteri bir şeyler söylemeye çalışırken görüntüm alınıp, sanki eşini aldatıyormuş gibi bir boyut verilerek tüm medya organlarına servis edilmiştir. Konu ile ilgili tarafıma yapılan bu ahlaksız durumdan dolayı tüm yasal haklarımı kullanacağım. Kamuoyuna duyurudur.”

Eşinin bu açıklamasının ardından ise Damla Ersubaşı, eşi Mustafa Can Keser’i yalanlayarak ihaneti doğruladı. UçanKuş’a konuşan Ersubaşı, “Haberler doğru, fotoğraftaki kişi eşim. Şuan bu şekilde devam edeceğiz çünkü aciliyetim kızım. Zaten doğuma da birkaç hafta kaldığı için çok fazla konuşmak istemiyorum. Eşimle konuştum ama ‘Ben değilim dedi’ Ama aşikar her şey. Size gelen fotoğrafların aynısı bana da geldi” dedi.

Ersubaşı TV8’de ekrana gelen “Gel Konuşalım” programının haberine göre dün akşam yaptığı açıklamada ise şöyle konuştu: “Mustafa gereken açıklamayı yaptı. O yüzden pek bir şey söylememe gerek yok benim de. Şu an için her şey normal. Sosyal medyada silme olayını zaman zaman yapıyorum ben. Çıkıyorum, siliyorum falan. Alıştı o da. Şu an bir sıkıntı yok”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.