DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Dal Varesanovic: “Kabul edilebilir bir performans sergilediğimi düşünüyorum”

24.08.2023
A+
A-

Çaykur Rizespor’un 22 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Dal Varesanovic, “İlk maçta 30, ikinci maçta 80 dakika süre aldım. Bu aldığım sürelerde de kabul edilebilir bir performans sergilediğimi düşünüyorum” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında cumartesi saat 19.15’te Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, maç hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Mehmet Cengiz Tesisleri’nde gerçekleşen antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çaykur Rizespor’un yeni transferi Dal Varesanovic “Buraya geldiğimden beri alışma sürecim çok çabuk geçti. Kulüpteki çalışanlar olsun, şehirdeki insanlar olsun o yüzden burada çok mutluyum. Önemli bir maç olduğunu biliyorum, gerek şehir için, gerek taraftarlar için ne kadar büyük bir önem arz ettiğinin farkındayım. Bu doğrultuda çalışıyoruz. Bence iyi de bir hocamız var. İyi de bir takımımız var. Umarım ilk galibiyetimizi alacağız” diye konuştu.

“Çok daha iyisini yapabilirim”

Varesanovic, yeni takımda yeni bir ligde olduğunu vurgulayarak, “Bir alışma süreci olacaktır ama ilk maçta 30, ikinci maçta 80 dakika süre aldım. Bu aldığım sürelerde de kabul edilebilir bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Tabii ki çok fazla gelişebilirim, çok daha da iyisini yapabilirim. Ben de olabildiğine iyisini yapıp hem takıma yardımcı olmak istiyorum. Bu sayede takım olarak da hepimiz performansımızı yukarıya çekeriz” ifadelerini kullandı.

Dal Varesanovic: “Kabul edilebilir bir performans sergilediğimi düşünüyorum”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.