DOLAR 32,5706
EURO 34,8788
ALTIN 2.427,65
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Dahili bataryalı kablosuz güvenlik kamerası: EverCam

12.05.2018
A+
A-

Güvenlik kameralarının en büyük sorunları; karmaşık ve komplike kurulum aşamaları, kısa batarya ömrü, yanlış alarmlar, bulut ağlarına zorunlu abonelik ve kötü görüntü kalitesi…

EverCam; bu sorunları çözerek kullanıcılara çok daha kolay ve interaktif bir deneyim sunan, akıllı bir güvenlik kamerası.

instagram haberleri

Üzerinde 2.2 diyaframlı, 1080p çözünürlüğünde 140 derece açıyla görüntü sunabilen bir kamera bulunduran EverCam, ister iç mekan ister dış mekanda kullanılabiliyor. Kamera, sahip olduğu IP66 sertifikası sayesinde su geçirmez bir yapıya sahip.

Herhangi bir kablo olmaksızın, kablosuz olarak çalışabilen kamera, aynı zamanda gece görüş desteğine de sahip.

İster manyetik ister vida ile tutturulabilen kamera, kolayca monte edilip açısı ayarlanabiliyor. Kameraya herhangi bir istenmeyen misafirin müdahale etmesi durumunda ise 100 db ses gücünde bir siren ile yakındakiler uyarılıyor.

Dahili bataryası sayesinde 365 gün boyunca kesintisiz çalışabilen kamera, herhangi bir güç kesintisiz durumunda bağımsız batarya ünitesi aracılığı ile 2 güne boyunca çalışmasını sürdürebiliyor.

İki yönlü ses desteğine sahip olan kamera, hem dışarıda olan biteni size duyuruyor hem de siz kendi sesinizi dışarıya duyurabiliyorsunuz.

Mobil uygulaması aracılığı ile canlı olarak izlenebilen kameralar, sahip olduğu yüz algılama teknolojisi ve termal sensörü aracılığı ile eve girenleri tanıyor ve yanlış alarmları %95 oranında azaltıyor.

16 GB microSD hafıza kartı ile birlikte gelen kameranın depolama alanı 128 GB’a kadar yükseltilebiliyor. Böylece kayıt için ekstra bir DVR cihazı alma yükümlülüğü ortadan kalkıyor.

Teslimat tarihi ve fiyatlar

Sahip olduğu bir çok özelliği ile göz kamaştıran güvenlik kamerası EverCam, Kickstarter üzerinden desteklerinizi bekliyor.

Eylül 2018’de teslimatı planlanan ürün, Türkiye’ye herhangi bir kargo ücreti alınmaksızın yollanıyor.

Ürünün paketinin içinden; EverCam kablosuz kamera, bağımsız batarya ünitesi, giriş sensörü, manyetik ve vidalı monte aparatı, Ethernet ve güç kablosu (bağımsız batarya ünitesi için), microUSB kablosu ve 16 GB microSD kart çıkıyor.

Ürünün bazı paketleri;

1 Adet EverCam –> 219$
2 Adet EverCam –> 329$

Ürün hakkında daha fazla bilgi ve satın almak için tıklayın.

Peki siz, evinizde veya iş yerinizde güvenlik kamerası kullanıyor musunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.