DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Daha ucuz ve güçlü DJI Osmo Mobile 2 duyuruldu!

08.01.2018
A+
A-

İsterseniz öncelikle ürünün fiyat konusunu netleştirelim. Orijinal DJI Osmo Mobile ilk çıktığında 299 dolar fiyat etiketine sahipti. Ürün şimdilerde 200 dolar seviyelerine indi. Osmo Mobile 2 ise 129 dolardan başlayan fiyatıyla albenisini artırıyor.

Osmo Mobile 2 başta da belirttiğimiz gibi aslına sadık kalırken bazı değişiklerle geliyor. Yeni modelin en göze çarpan farkı portre modu desteği. Bildiğiniz üzere ilk nesil sadece yatay mod desteğine sahipti. Bu anlamda bir zorunluluk ortadan kalkıyor.

Bu defa ürün, naylon ve magnezyum alaşım karşımı olan yüksek performanslı naylondan üretilmiş. Böylece ürünün hafiflemesi sağlanmış. Tuşlara da basitlik için ince ayar yapılırken, aksesuar ağzı kenar yerine tutma bölümünün altına taşınmış.

Önemli bir farklılık ise değiştirilebilir batarya yerine dahili bataryaya geçilmiş olması. Bu değişikliğin olumlu yanıysa 3-4.5 saat olan batarya süresinin yeni modelde tek şarjla 15 saatlere kadar çıkartılmış olması.

Şubat ayı içerisinde satışa sunulacak ürünün ön siparişlerinin ise 23 Ocak tarihinden itibaren başlayacağı belirtiliyor.

:: DJI Osmo Mobile 2 almayı düşünür müsünüz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.