DOLAR 32,5525
EURO 35,0287
ALTIN 2.429,51
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Dağhan Külegeç ‘Kavak Yelleri’ klibinde neden oynamadı?

30.05.2020
A+
A-

Milliyet Gazetesi’nin haberine tarafından Instagram’da Beykent Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı hesabında gerçekleşen canlı yayına katılan Dağhan Külegeç, ‘Kavak Yelleri’ oyuncularının yıllar daha sonra bir araya geldiği Pinhani klibinde neden oynamadığı sorusunu yanıtladı.

“Öncelikle klip olayı Pinhani’nin değil, ‘Kavak Yelleri’nin yönetmenlerinden Jale İncekol Bayan’ın düşüncesiydi. Benim için durumlar karışıktı. Yönetmenle haberlerimiz çıkmıştı lakin olmadı o kadar bir şey. Bir şeyler oldu lakin fiziksel olarak kimse kimseye bir şey yapmadı. (2009 yılında Külegeç’in sette İncekol’a sandalye fırlatıp seti terk ettiği öne sürülmüştü.)

Benim için fazla kuvvet bir dönemdi ‘Kavak Yelleri’. Bazı zorluklar yaşadım. Jale Bayan klip için bana ulaşınca, aramızda bir iletişimsizlik oldu. Bu iletişimsizlikte daha fazla benim payım var. Hem vaktiyle ayrıca de bu videonun yapım aşamasında bir şeyler oldu.

Benim için fazla zor bir dönemdi ‘Kavak Yelleri’. Bir Takım zorluklar yaşadım. Jale Bayan klip için bana ulaşınca, aramızda bir iletişimsizlik oldu. Bu iletişimsizlikte daha çok benim payım var. Hem önceden hem de bu videonun yapım aşamasında bir şeyler oldu.

Derine girmeyeceğim lakin her şeye rağmen klipte olmam gerekiyordu, benim hatam. Bütün sevenlerden özür dilerim. Benim düşüncesizliğim, birazcık tembelliğim, birazcık eskiler, birazcık da telif konuları.

Herkesten tekrar özür dilerim. İş şirketlere ait olabilir ama dizinin duygusu seyreden insanlara ait. Ben de o duyguya vefasızlık göstermiş bulundum. Son klip hariç hiçbir şeyden pişman değilim. Bir sonraki pandemide her klipte olacağım, laf.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.