DOLAR 32,3863
EURO 34,7722
ALTIN 2.405,67
BIST 10.195,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Cüneyt Arkın kızı ve torunuyla neden görüşmüyor?

25.10.2019
A+
A-

Türk sinemasının ve Yeşilçam’ın efsane isimlerinden 82 yaşındaki Cüneyt Arkın’ın gündemden uzak yaşayan kızı, yıllar sonra ortaya çıktı. Doktor Güler Mocan ile yaptığı ilk evlilikten bir kız çocuğu olan Arkın, kızı ve torunuyla görüşmüyor.

‘BENİM İKİ OĞLUM VAR’

Usta oyuncu Cüneyt Arkın’ın 1966 doğumlu olan kızı Filiz Canlı, anne ve babası boşandıktan sonra annesiyle birlikte yaşamış ve babasıyla hiç görüşmemiş. Aradan geçen uzun yıllardan sonra Filiz Canlı’nın 12 yaşındaki kızı Defne, şimdi dedesiyle tanışmak istiyor.

Defne, dedesi Cüneyt Arkın gibi iyi bir binici. Arkın’ı sadece filmlerinden bildiğini söyleyen Defne, “Ama ben dedemle tanışmayı çok istiyorum. En büyük hayalim onunla bir araya gelmek” diyor.

Yeni Asır Gazetesi’nin haberine göre Cüneyt Arkın ise konuyla ilgili olarak, ilk eşinden olan kızı ve torununu tanımadığını belirterek, “Benim iki tane oğlum, onlardan olan torunlarım var” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.