DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 20°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP’ye rezerv tepkisi

10.03.2021
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarından satırbaşları şöyle:

“Biz Meclis dışında kalmıştık. O dönemde sayın Deniz Baykal’ın sergilediği duruşla Meclis’te yapılan yasayla bu yasağımız kalktı. Biz de 9 Mart 2003’te Meclis’teki yerimizi aldık, ardından Başbakanlık görevimizi üstlendik. 3 Kasım 2002’den bugüne kadar AK Parti Milletvekili olarak hizmet vermiş olan tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.  2021’i Mehmet Akif ve İstiklal Marşı yılı olarak ilan ettik. Marşımız geçmişimizin özeti olması yanında geleceğimizin de rehberidir. 

CHP zihniyetinin, iktidar olmadı ya,  hükümet olduğu yıllara baktığımızda enerji ne durumdaydı? Enerji potansiyelimiz neydi, şimdi ne oldu. CHP mensupları bir yoğun tweet yarışındalar. Yatıyorlar kalkıyorlar damat. Damat kadar taş düşsün başınıza. Ülkemize nükleer enerki güç santralı kazandırmak istediğimizde CHP zihniyeti karşı çıktı.

Sizin sözcünüz Hazine’de çantacı olarak dolaşırdı, ne yazık ki bu ülkenin ne hazinesini ne Merkez Bankası’nı güçlendirmediler. Kaybolan bir şey yok, hepsi Merkez Bankası rezervlerinde. Bizim ile Merkez Bankası güç buldu. 135 milyar dolara kadar döviz rezervimiz çıktı. Hamdolsun şu anda döviz rezervimiz kendini toparlamaya başladı.

Bir sondaj gemisi daha alıyoruz. Filomuz dünyanın en güçlü filolarından biri olacak. Ey o tweet’i atanlar damat diye dalga geçtiğiniz Berat Bey’in döneminde atıldı bu adımlar. Nankörsünüz, bunları görmediniz mi duymadınız mı? Kalpleri bunların mühürlenmiştir. Deseler de demeseler de biz yolumuza devam edeceğiz. Akkuyu’da Berat Bey’in döneminde başladı.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.