DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un ilçe belediye başkan adaylarını açıklıyor

Tüm illerde belediye başkan adayları belli olan Ak Parti, bugün de İstanbul’un ilçe belediye başkan adaylarını duyuruyor. Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen törende Cumhurbaşkanı Erdoğan adayların isimlerini açıklıyor. Ak Parti İstanbul İlçe …

20.01.2024
A+
A-

Tüm illerde belediye başkan adayları belli olan Ak Parti, bugün de İstanbul‘un ilçe belediye başkan adaylarını duyuruyor. Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen törende Cumhurbaşkanı Erdoğan adayların isimlerini açıklıyor.

Ak Parti İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Erdoğan’ın açıklamasından satır başları: “Sevgili İstanbullular, değerli dava arkadaşlarım, kıymetli hanımefendiler, gençler, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. AK Parti’mizi temsile edecek adayları peyderpey milletimize takdim ediyoruz. 81 ilimizdeki adayların tamamını ilan ettik. Dün Yalova ilçelerini takdim ettik, bugün de İstanbul’daki adaylarımızı açıklıyoruz.

“BİZ MİLLETİ SANDIKTAN SANDIĞA HATIRLAYAN PARTİ OLMADIK”

Amacımız kimi yerlere bizzat giderek kimi yerlere genel başkan yardımcılarımı göndererek ilçe adayı tanıtımlarını tamamlamak. Biz milleti sandıktan sandığa hatırlayan parti olmadık. 365 gün milletimiz ile yüz yüze olan bir kadroyuz. Söz konusu İstanbul olduğunda hem bizim için hem sizler için yaptığımız çalışmalar bir başka anlam taşıyor. Böyle bir şehri başka türlü kucaklamak mümkün değil.

Sadece bir semtini sevmenin ömre bedel olan İstanbul’u sevmenin değerini veren bir yapı düşünün; işte biz böyle sevdik. Tarihte her medeniyetin, her devletin hayalini süsleyen şehrin değeri dünya malının tamamına değişilmez.

Ayrıntılar geliyor…

Haberler.com

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.