DOLAR 32,2853
EURO 34,7704
ALTIN 2.392,43
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Crysis Remastered için üzücü haber geldi Crysis oyununun yenilenmiş halinin geleceği duyurusu, oyuncuları heyecanlandırmıştı. Hemen de, Crysis…

02.07.2020
A+
A-

Crysis devlete ait hesabının Twitter’da attığı gönderiler ile birlikte çoğu oyuncu heyecanlanmıştı. Ardından yapılan açıklamada, ilk oyunun tamir edilmiş versiyonunun geleceği duyurulmuştu. Remastered versiyonun oynanış videosu da, YouTube’da Crysis kadar paylaşılacaktı. Ama işyeri tarafından gelen bir duyuru ile birlikte, oyunun ertelendiği belirtildi.

We would like to share lahza important update with you all! pic.twitter.com/ylu0OisDf3

— Crysis (@Crysis) July 1, 2020

Yapılan açıklamada, oyunun genel kalitesini daha üst bir seviyeye taşımak için erteleme kararının alındığı belirtildi. Bu askıya alma tüm platformlar için geçerliyken, oyunun çıkış zamanı ile ilgili net bir açıklama yapılmadı. Crytek, uzun zamandır piyasada olmasına rağmen adını duyuramıyordu. Firmanın ellerindeki en büyük hazine ise Crysis. Bu sebeple, yarım bir oyun içeri almamak istememeleri gayet sıradan.

Crysis Remastered için alınan askıya alma kararı, birçok kişi kadar olumlu karşılandı. Hatalarla batmış ve yarım kalmış bir oyunun çıkmasından ziyade, kaliteli bir yapımın sunulması çoğu oyun severin karşılıklı tercihi. Bu örneği, daha önce Cyberpunk 2077 için de görmüştük. Yarım bir oyun arzetmek istemeyen CD Projekt INKAR, oyun için 2 defa erteleme kararı almıştı.

Crysis Remastered sürümü iyi bir sükse yaratabilirse, oyunun devam serileri de gelebilir. Firmanın adını tekrardan duyurulabilmesi, çoğu açıdan bu oyuna tabi diyebiliriz. Remastered sürümün oyun içi görselleri ve videoları da sızdırılmıştı. Ancak bu içerikler düşük kalitede olduğu için, oyunun şuan için hangi aşamada olduğu bütünüyle anlaşılamıyor.

Kim bilir, belki bir gün Crysis 4 görürüz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.