DOLAR 32,3863
EURO 34,7722
ALTIN 2.405,67
BIST 10.195,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Cryptocom CEO’su Kris Marszalek ve Kripto Piyasaları

Cryptocom CEO’su Kris Marszalek ve kripto piyasaları hakkında son haberler, analizler, ve güncel gelişmeler. Kripto dünyasındaki en yeni trendleri ve önemli bilgileri burada bulabilirsiniz.

19.04.2024
A+
A-

Kripto para piyasaları, Cryptocom CEO’su Kris Marszalek’in öngörüleri ile gündemde. Marszalek’e göre, mevcut piyasa dalgalanmaları geçmişte sıkça yaşanmış durumda. Bu süreçte panik yapmak yerine uzun vadeli bir bakış açısına sahip olmanın önemli olduğunu belirtiyor. CEO, “Sakin olun, 6 ay sonra her şeyin çok farklı olacağını göreceksiniz” ifadesini kullanıyor.

Cryptocom’un Büyüme Hedefleri

Cryptocom'un Büyüme Hedefleri

Marszalek, Bloomberg’e verdiği röportajda Cryptocom’un 100 milyondan fazla müşteriye ulaştığını açıkladı ve önümüzdeki dönemde bu rakamı 250 milyona çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Şirket, Kasım ayından bu yana 700’den fazla kişiyi işe alarak büyüme stratejilerini güçlendirdi.

Marszalek’in Halving ve Güney Kore Stratejisi

Bitcoin’in halving etkinliğine dair heyecanın arttığı bir dönemde Marszalek, halving sonrasında büyük bir fiyat hareketi beklediğini vurguladı. CEO’ya göre, ETF’lerin sektöre hız kazandırdığı bir dönemde Halving’in etkisi kritik öneme sahip. Geçmiş döngülerde olduğu gibi, Marszalek halving sonrasında yükseliş beklentisini dile getirdi.

Cryptocom’un kripto kartları konusundaki liderliği ve Güney Kore pazarındaki büyüme stratejisi de dikkat çekiyor. Marszalek’e göre, Güney Kore’deki uzun vadeli hedefler doğrultusunda 2 senelik bir süreç sonunda ön lisans alınarak bu pazarda yer edindiklerini belirtti.

Cryptocom’un Büyüme Hikayesi ve Öngörüler

Cryptocom, kripto para sektöründeki yatırımlar ve stratejik adımlarıyla öne çıkıyor. Regülasyon adımlarını tamamlayarak müşteri hizmetlerini güçlendirmekte ve kurumsal pozisyonlarına yeni yetenekler kazandırmak konusunda kararlı adımlar atıyor. Marszalek’in 6 aylık öngörüsü, piyasalardaki dalgalanmaların geçici olduğunu ve uzun vadeli yatırımların önemine vurgu yapıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.