DOLAR 32,3838
EURO 34,7943
ALTIN 2.406,54
BIST 10.179,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

CREDİT – SUİSSE TÜRKİYE BAŞKANI KEMAL MİMAROĞLU’NUN İLK DURUŞMASI YAPILDI

07.07.2021
A+
A-

Bilindiği üzere ayrıldığı DEKOR CAM ve MEOS BALIK Restoran’ın sahibi ünlü işadamı Mehmet Şahin Fener’in bilgisayar mühendisi ve sanayici kızı Hafize Işıl Fener’e elinde müstehcen ve mahrem görüntü ve videoları olduğu, kendisi ile cinsel ilişkiye girmemesi halinde bu müstehcen ve mahrem görüntü ve videolarını yaymakla tehdit ettiği iddiası ile ünlü hukukçu yazar merhum Prof. Dr. Sait Kemal Mimaroğlu’nun oğlu ünlü finansçı Credit Suisse Türkiye Başkanı Emre Kemal Mimaroğlu hakkında ‘’Şantaj’’, Sesli ve görüntülü bir ileti ile hakaret’’, ‘’Tehdit’’, ‘’Kişilerin huzur ve sükununu bozma’’ suçlarından dolayı 11 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Credit-Suisse Türkiye Başkanı Emre Kemal Mimaroğlu’nun ‘şantaj’, ‘tehdit’, ‘hakaret’ ve ‘özel hayatın gizliliğinin ihlali’ iddialarıyla ilgili davasında ilk duruşma yapıldı.

Dava dosyasındaki iddialara göre elinde mağdur Hafize Işıl Fener’in müstehcen görüntü ve resimleri olan Emre Kemal Mimaroğlu, mağdura Mail, Whatsapp, Telegram üzerinden ve telefonda sözlü olarak defalarca ve sistematik şekilde hakaret, tehdit ve şantajlar yaparak kendisi ile cinsel birlikteliğe zorladı. Credit Suisse Türkiye Başkanı ünlü finansçı Emre Kemal Mimaroğlu’nun gönderdiği bazı mesajlar şu şekilde:

‘’Mahfedicem seni, blok et yoksa bittin’’, Hepsi burada’’, ‘’ Ve s**tiğim diğer karılar da’’, ’’Hepinizin çıplak resimleri’’, Blok et rezil ederim seni’’, Seni korono günleri s*kiş için istedim’’, ‘’Şimdi git herife ver’’, ‘’aptal, salak, bilgisiz depresif o**ospu’’, ‘’İstediğim gibi s**ktim seni’’, F*ck buddy olmayı düşün ilerde’’, En iyi çözüm’’, Direk line mi kapatma arada konuşuruz’’, Unutma video ve resimler elimde nereye gideceği belli olmaz’’, yanlış bir şey yaparsan ailene veya aşağıdaki valeye bile gider bu resimler’’, ‘’Vale resmini gönderdin’’, ‘’Zaten hepsini tanıyorum’’, F*ck buddy iyi düşün’’ ‘’Çok zavallısın’’, ‘’ Şu korona süresince f*uck buddy lik iyi olurdu ama olsun’’, ‘’ Öptüm çok want u’’, ‘’Her seferinde kucağıma düştün’’, ‘’Sahiden aptalsın’’, ‘’Kendine iyi bak işin zor’’, ‘’Hep kullanılacaksın’’, ‘’Fuck buddy offer im daim geçerli’’, Patrizia mayısta burda tanırsın’’

İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi’nden görülen davada ilk duruşma 16.03.2021 tarihinde yapıldı.

DURUŞMA İLE İLGİLİ CREDIT SUISSE TÜRKİYE BAŞKANI EMRE KEMAL MİMAROĞLU İLE İLGİLİ YENİ SKANDAL İDDİA: GERÇEĞE AYKIRI ‘’VERTİGO’’ SAĞLIK RAPORU

Credit-Suisse Türkiye Başkanı Emre Kemal Mimaroğlunun ‘şantaj’, ‘tehdit’, ‘hakaret’ ve ‘özel hayatın gizliliğinin ihlali’ iddialarıyla ilgili davasında ilk duruşma yapıldı.

Credit Suisse Türkiye Başkanı Emre Kemal Mimaroğlu ‘’Vertigo’’ hastası olduğunu iddia eden sağlık raporu sunarak duruşmaya katılmadı. Avukatları tarafından Mahkeme’ye sunulan ve DrVoice Klinik sahibi Prof. Dr. İsmail Koçak imzasını taşıyan sağlık raporunda ‘’Sayın Emre Kemal Mimaroğlu 15.03.2021 tarihinde baş dönmesi şikayetiyle kliniğimize başvurmuş, Vertigo tanısıyla yedi (7) gün istirahat raporu uygun görülmüştür’’ ibaresi yer almaktadır.

Credit Suisse Türkiye Başkanı Emre Kemal Mimaroğlu’nun 15.03.2021 tarihinde DRVoice isimli kliniğe hiç gitmediği, sırf duruşmadan kaçmak için para karşılığı bu şekilde gerçeğe aykırı ısmarlama rapor aldığı, ‘’Vertigo’’ tanılı bir rahatsızlığı bulunmadığı, gerçeğe aykırı sağlık raporu tarihlerinde çalıştığı ve normal yaşamına devam ettiği iddialar arasında.

Bu hususun HTS kayıtları ve yapılacak soruşturma ile de tespit edilebileceği de iddialar arasında.

MÜŞTEKİ MAĞDUR HAFİZE IŞIL FENER YAPILAN DURUŞMADA AYRINTILI
İFADE VERDİ

Emre Kemal Mimaroğlu’nun Mahkemeye sunduğu gerçeğe aykırı olduğu iddia edilen ‘’Vertigo’’ tanılı sağlık raporu ile katılmadığı İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın 16.03.2021 tarihinde görülen duruşmasında ifade veren şikayetçi Hafize Işıl Fener beyanında ‘’Şikayetçiyim, katılma talebim vardır, soruşturma aşamasında beyanda bulunmuştum, o beyanım geçerlidir.

Sanık ile 4-5 yıl süren bir ilişkimiz oldu. Bu süreçte kendisinden psikolojik şiddet gördüm, ancak düzelir ümidiyle ilişkiyi sürdürdük. 2-3 sene kadar daha bu şekilde devam etti, konuşarak ayrılmaya karar verdik. Sanık dengesiz ve manipülatifti.

Birlikte olduğumuz dönemde istediği zaman sebep yokken hakaret ediyor, aşağılıyor, ayrılacağım diyordu. Bunları da üzerimde baskı kurmak için yapıyordu. Barışmak istediğinde ‘’seninle evleneceğim, aile kurmak istiyorum’’ diyerek beni manipüle ediyordu. Bu mesajlar bana geldiğinde ayrılmıştık. Öncesinde onun baskısı altında kendisine gönderdiğim videolarım olmuştu. Bana baskı yaparak göndermemi istiyordu. Göndermezsem ayrılacağım diyordu. Bir kısmını da anladığım kadarıyla benim rızam dışında çekmiş. Avukatlarım videonun resmini koymuşlar, tamamı konulmadı, bu video benim ona gönderdiğim bir şey değil, bana gönderdiği video benim haberim varken kendisinin çekmiş olduğu bir video idi.

‘’Benimle istediğim zaman birlikte olmazsan bu görüntüleri ailene, sosyal çevrene yollarım’’ diyordu. Anladığım kadarıyla bu ilişki eskiden olduğu gibi sevgili ilişkisi değil, ben onun seks kölesi olacakmışım şeklinde anladım. Mesajları dosyaya sundum’’ dedi.

Duruşmada müştekiden sorulması üzerine ‘’Ben şikayetimden sonra sanık ile irtibata geçmedim, herhangi bir kanal üzerinden kendisine mesaj göndermedim, sorduğunuz Telegram görüntülerinden haberim vardır, kendisi sanki ben ona mesaj gönderiyormuşum gibi bir algı oluşturmaya çalışmış. Yine sorduğunuz kendisiyle telefon ile konuştuğumuzda arka planda herhangi bir kadın sesi duymadım. Sormuş olduğunuz Fransız kadını tanımıyorum, öyle bir kadın yok, sürekli o dönem birlikte vakit geçiriyorduk. Ben ‘’sen o kadınla yatarsan ben de komşumla yatarım’’ demedim dedi.

Duruşmada müştekinden sorulması üzerine ‘’Sormuş olduğunuz vale bizim arabaları götürüp getiren park eden elemanlardan biridir, bildiğim kadarıyla onun telefonu sanıkta da vardır, sanık benim evime geldiği zaman da bu vale ile muhatap olurdu, yoksa bunun dışında ayrı bir özelliği yoktur’’ dedi.

Müşteki duruşmada kendiliğinden devamla ‘’Mesajların geldiği dönemde sanık beni aradı, yarım saatlik aralarla beni arayarak şantajlarına, hakaretlerine devam etti, bunun da bilinmesini istedim, ben bir an önce adaletin yerini bulmasını istiyorum, ben son dönemde psikolojik olarak çöktüm, ama diğer taraf normal hayatını sürdürmekte, bunların göz önüne alınıp karar verilmesini istiyorum’’ dedi.

Emre Kemal Mimaroğlu, hakkındaki tüm bu iddiaları kabul etmeyerek ‘Marie’ adlı eski kız arkadaşının bu birlikteliği öğrenince kıskançlıkla bu mesaj ve mailleri iş insanının telefonu ve e-posta adresi üzerinden Işıl Fener’e attığını beyan etti.

Ancak Mimaroğlu’nun eski kız arkadaşı olduğunu ileri sürdüğü ifadesinde ‘Marie’ adlı kadının soyadı ya da adres ve iletişim bilgileri yer almadı.

Öte yandan davalı Emre Kemal Mimaroğlu’nun ünlü hukukçu-yazar merhum Prof. Dr. Sait Kemal Mimaroğlu’nun oğlu davacı Işıl Fener’in ise Dekor Cam ve İstanbul Florya’daki Meos Balık Restoran’ın sahibi iş insanı Mehmet Şahin Fener’in kızı olduğu öğrenildi.

Kaynak: https://www.noktabursa.com.tr/2021/07/credit-suisse-turkiye-baskani-emre-kemal-mimaroglunun-santaj-tehdit-hakaret-ve-ozel-hayatin-gizliliginin-ihlali-iddialariyla-ilgili-davasinda-ilk-durusma-yapildi/

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.