DOLAR 32,2852
EURO 34,7954
ALTIN 2.401,86
BIST 10.258,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C

Corona virüsü yenen çift ilk kez konuştu

08.05.2020
A+
A-

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre ikili, önceki gün Nişantaşı’ndaki bir kırtasiyeden çıkarken görüntülendi.

Evinde yetersiz olan eşyaları aldıklarını söyleyen ikiliden Dilan Çıtak Tatlıses, yaşadığı güç günleri anlattı.

Dilan Çıtak Tatlıses, konuyla ilgili şunları söyledi: “Can Sıkıcı ve kötü bir işlem geçiyor. İhtiyaçlar için çıkmak zorunda kalıyoruz lakin çok korkuyoruz. Aşırı bir stres oluyor.

Çare sürecinde kalbim sıkışıyordu. Levent’in ateşi çıktıkça ben ‘Adamı kaybediyoruz herhalde’ demeye başladım. Alkol ve sigara kullanmadığımız için basit atlattık.”

Huzursuz günlerin arkasında imal yapmaya karar verdiklerini söyleyen Levent Dörter ise şu sözlerle işlerine odaklandığını dile getirdi: “YouTube’a ağırlık vermeye başladık. Sürekli bir araya gelip, şarkı kaydı yapıyoruz. Evi stüdyoya çevirdik. Çok hoş bir şarkı çıkıyor. Psikolojimiz namına bu dönem şarkı çıkartmak akla yatkın geldi.

Ayrıca artık ‘Milyarlar harcayalım da klip çekelim, milyarlar harcayıp en iyi ses sisteminde kaydedelim’ düşüncesi değil. Evde klip çekeceğiz. Kendimizi güncellemek durumundayız. Müzik nankör bir sektör. Derhal unutuluruz, üretemezsek.”

Yaşadığı huzursuz süreci anlatırken gözü karşısında kaldırımda kahve içen bir hanımefendiye takılan Dilan Çıtak Tatlıses, “Şu lahza şu arkadaş örneğin maskesiz gezip, kahve içiyor” diyerek karşı çıktı. Tepki gösterdiği bayan konuşmasını duyup, “Bana mı diyorsunuz? Bir şey mi var?” diyerek sesini yükseltince Tatlıses, tartışmaya girmemek için, “Yok, hayır. Size demedik” diyerek kadını sakinleştirdi.

Kavganın eşiğine gelen Dilan Çıtak Tatlıses, muhabirlere konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Cehalet böyle bir şey işte. ‘Bana mı diyorsun?’ diye soruyor. Sana diyorum! Sen hasta olacaksın, olur ya öleceksin bilmiyorsun. Maskesiz geziyorsun lakin taşıyıcı olup, olmadığını bilmiyorsun.

Biz zaten ‘Bana mı diyorsun?’ diyen bu tipler yüzünden hasta olduk. pek korunaklı marketlere gidip, gelirken bu şekilde maske takmadan, tedbir almadan çıkanlar yüzünden biz hasta olduk. 

Hedeflemek zorunda olan binlerce ahali var, sağlıkçılar var. Kendini düşünmüyorsan, onları düşünmek zorundasın. Eline kahveyi alıp geziyor, sonra ‘Bana mı diyorsun?’ diye kafa tutuyor.

Bu konuda fazla doluyum çünkü millet bunu önemsemiyor lakin başına gelince anlıyorsun.

Biz de birincil başlarda maskesiz gezmiştik.”

öte taraftan Dilan Çıtak Tatlıses, “Ne olur titiz olun. Onu yaşamanın korkusu bile yeter. Biz yaşayan iki kişi olarak söylüyoruz” diyerek muhabirlere nasihat verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.