DOLAR 32,5317
EURO 34,8626
ALTIN 2.441,40
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Corona virüsü, Slack’e rekor kırdırdı!

26.03.2020
A+
A-

10 Mart Salı günü Slack, eşzamanlı kullanıcıların 10 milyonu geçtiğini gördü ve bu rakam 16 Mart’ta 10,5 milyona atladı. Slack, eşzamanlı kullanıcı sayısının dün 12,5 milyona ulaştığını ve milyonlarca kişinin evden çalışmaya başlamasıyla kendi rekorunu kırdığını gördü. Slack daha önce Ekim ayında 12 milyon günlük aktif kullanıcıya sahip olduğunu açıklamıştı. Ancak şirket o zamandan bu yana halka açık bir şekilde güncelleme yapmadı.

Corona virüsü, Microsoft Teams’e yaradı!

Microsoft Teams ve rakibi Slack, COVID-19 olarak bilinen yeni Corona virüsün patlak vermesiyle kullanıcılar evde kaldıkça müşteri sayısında büyük kazanımlar elde etti.

IBM de Slack tercih ediyor

Microsoft Teams kullanımı geçtiğimiz yıl yükselişe geçti ve bu ayın başlarında talepteki büyük artış sırasında günlük 44 milyon aktif kullanıcıya ulaştı. Slack ayrıca yakın zamanda, yepyeni bir kullanıcı arayüzü ile tasarımını elden geçirdi. Son zamanlarda Slack, IBM’in 330.000 çalışanına sunuldu. IBM, Slack’in en büyük müşterisi.

Corona virüsü pandemisi işverenleri ve çalışanları uzaktan çalışmaya yöneltmeye devam ediyor. Bazı işverenler önlemleri dikkatli bir şekilde almaya başladı. Artık dünyanın birçok yerinde, zorunlu olarak çalışan işçiler dışındaki çoğu personel evinde ofisini ilan etmeye başladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.