Çorlu’da Doğal Gaz Zehirlenmesi: 4 Kişi Hastaneye Kaldırıldı
Çorlu’da doğal gaz zehirlenmesi: 4 kişi hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili gelişmeleri ve güvenlik uyarılarını takip edin.
Sabah saatlerinde Hürriyet Mahallesi Acar Sokak’ta yaşanan olayda, bir evde doğal gazdan kaynaklanan karbonmonoksit zehirlenmesi meydana geldi. Bakıcı S.S. (59) eve girdiğinde ikamet sakinlerini baygın halde buldu ve sağlık ekiplerini aradı.
İkamette yaşayan okul müdürü F.Ç. (57), eşi B.Ç. (54) ve kayınvalidesi G.A. (85) karbonmonoksit zehirlenmesi şüphesiyle 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine polis, ambulanser ve doğal gaz ekipleri sevk edildi.
İhbar üzerine olay yerine intikal eden ekipler, dört kişinin de bilinçlerinin açık olduğunu belirtti. Bu kişiler ambulansta tedavi altına alındı ve hastaneye sevk edildi. Tedavileri sürerken durumlarının stabil olduğu ifade edildi.
Olayla ilgili polis tarafından inceleme başlatıldı. Resmi açıklamaya göre gazdan etkilenen 4 kişi tedavilerinin devamı sürecinde, halen gözetim altında tutuluyor.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa; Kaynak: Haberler.com