DOLAR 32,2474
EURO 34,6858
ALTIN 2.406,08
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Copla atılan dayağın nedeni eski sevgiliymiş

31.07.2019
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden Bülent Makar’ın haberine göre yılbaşı gecesi Timur Cihan Saylam adlı üniversite öğrencisi genci sokak ortasında döven ve mahkemelik olan oyuncu Mehmet Aslan’ın bu kavgasının altından kıskançlık çıktı. İddialara göre; Aslan ile Saylam arasında yaşanan olay şöyle gelişti: Begüm Naiboğlu’nun ablası, Timur Cihan Saylam’ın kız arkadaşıydı. Aslan da 2.5 yıldır Begüm Naiboğlu ile birlikteydi. Çift, evlenme arifesinde bilinmeyen bir nedenden dolayı yollarını ayırdı. Saylan ise bu ayrılığın hemen ardından Naiboğlu’nu başka bir arkadaşı ile tanıştırdı ve Naiboğlu bu kişi ile arkadaşlık etmeye başladı. 

ÖNCE ÜZERİNE YÜRÜDÜ 

Bunu öğrenen Aslan da yılbaşı gecesi gittikleri Şamdan adlı gece kulübü çıkışında orada karşılaştığı Saylam’ın üzerine yürüdü. Araya giren güvenlik görevlileri Aslan’ı ordan uzaklaştırdı, yanında kız arkadaşı bulunan Saylam’ı da otomobiline bindirerek mekandan gönderdi. Kız arkadaşını Acıbadem’deki evine bırakan Saylam, trafik ışıklarında durunca kendisini takip eden Mehmet Aslan ve yanındakiler otomobilden inerek üzerine saldırdı. Copla dövülen ve kemikleri kırılan Saylam, olay yerine gelen polis ve pazarcılar tarafından hemen hastaneye kaldırıldı. 

10.5 YIL HAPİS İSTEMİ 

Timur Cihan Saylam, hastaneden çıkar çıkmaz, MOBESE kameralarına yansıyan görüntüler ve görgü tanıkları ile birlikte Mehmet Aslan’dan şikayetçi oldu. Önce kavgayı reddeden, MOBESE kayıtları ortaya çıktıktan sonra da bu konu yargıya intikal ettiği için yorum yapmak istemeyen Mehmet Aslan şimdi ‘kıskançlık’ yüzünden 10.5 yıl hapis istemiyle yargılanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.