DOLAR 32,1844
EURO 34,9770
ALTIN 2.504,29
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 22°C

Coinbase ve Lightning Network İşbirliği

Coinbase ve Lightning Network işbirliği ile kripto para dünyasında büyük bir adım atıyor. Detaylar için yazıyı okumaya devam edin.

30.04.2024
A+
A-

Önde gelen kripto borsası Coinbase, Lightning Network’ü entegre edeceğini duyurdu. Böylece, minimum ücretle neredeyse anında Bitcoin işlemlerine imkan sağlayacak. Lightspark ile ortaklık, milyonlarca kullanıcı için Lightning Network altyapısını optimize etmeyi amaçlıyor. Geciken benimsemeye rağmen, Lightning Network büyümeye devam ediyor ve yaklaşık 5.000 Bitcoin kapasitesine sahip.

Kritik Bitcoin Hamlesi

Kripto piyasasındaki dalgalanmalar devam ederken, ABD’nin önde gelen kripto borsası Coinbase, Bitcoin işlemlerini hızlandırmak için Lightning Network’ü resmi olarak desteklemeye başladı. Bu adım, kullanıcılara daha hızlı ve daha düşük maliyetli işlem yapma imkanı sunuyor. Coinbase’in bu hamlesi, piyasada oluşan olumsuz havada önemli bir gelişme olarak karşılandı.

Coinbase’in Kullanıcılara Sunduğu Avantajlar

  • Önceden, Coinbase’de yapılan Bitcoin işlemleri yalnızca on-chain olarak gerçekleştiriliyordu ve işlem süreleri 10 dakika ila iki saat arasında değişiyordu.
  • Lightning Network sayesinde, Bitcoin işlemleri neredeyse anında ve minimum ücretlerle gerçekleştirilebilecek.
  • Coinbase, Lightning Network’te ödemeler için %0,1’lik bir ücret belirledi ve para çekme limitlerini uygun bir şekilde düzenledi.

Coinbase protokol uzmanı Viktor Bunin, yeni entegrasyonun Bitcoin’in kullanımını artıracağına ve kripto para ekosisteminde önemli bir adım olduğuna inanıyor.

Lightspark ile Coinbase Ortaklığı

Lightspark ile Coinbase Ortaklığı

Coinbase, Lightning Network’ü etkinleştirmek için David Marcus liderliğindeki Lightspark şirketi ile işbirliği yapıyor. Bu ortaklık, kullanıcıların hızlı ve güvenli işlemler gerçekleştirmesine olanak tanıyacak bir strateji üzerine kurulu. Marcus, ortaklığın küresel çapta Bitcoin kullanımını artırma hedefine önemli bir katkı sağlayacağını vurguluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.