DOLAR 32,2745
EURO 34,7721
ALTIN 2.381,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C

Coinbase Araştırma Raporu: Kripto Piyasası Yükselişe Geçebilir

Coinbase Araştırma Raporu: Kripto Piyasası, son dönemdeki gelişmelerle birlikte pozitif bir ivme gösterebilir. Uzmanların tahminlerine göre yükselişe geçebilir.

02.04.2024
A+
A-

Coinbase’in yayınladığı bir araştırma raporuna göre, Bitcoin ve altcoin piyasası önümüzdeki ikinci çeyrekte yükselişe geçebilir. Raporda, daha önce belirlenen engellerin büyük ölçüde ortadan kalktığı ve piyasayı olumlu etkileyecek birkaç faktörün öne çıktığı belirtiliyor.

Bitcoin Halving Beklentisi

Bitcoin Halving Beklentisi

Coinbase bir araştırma raporunda, kripto piyasasının daha önce tespit edilen olumsuzlukların çoğunun pozitif bir ikinci çeyrek için hazırlandığını söyledi. Coinbase, bu olumlu faktörlerin “Nisan ayının ikinci yarısından itibaren kendilerini daha net bir şekilde ortaya koyabileceğini” söyledi. Raporda, 16-20 Nisan’da beklenen Bitcoin halving’inin arz yönlü ana olay olmaya devam ettiği belirtildi.

Kurumsal İlgi ve Türevler

Coinbase’in raporuna göre, kurumsal yatırımcıların kripto para piyasasına ilgisi yüksek seyretmeye devam ediyor. Chicago Mercantile Exchange (CME) Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerindeki yüksek kaldıraçlı short pozisyonlar, bu ilginin bir göstergesi olarak yorumlanıyor. Ayrıca, on-chain türevlerde kilitlenen toplam değerin (TVL) 3,4 milyar dolarlık yeni bir zirveye ulaşması da piyasaya olan güvenin arttığını gösteriyor.

Lider Altcoin Ethereum Hakkında Konuşuldu

Lider Altcoin Ethereum Hakkında Konuşuldu

Diğer yandan Coinbase’in baş mali sorumlusu Alesya Haas, Fortune’a verdiği bir röportajda, son boğa döngüsünün nedenlerini ve düzenlemelerle ilgili görüşlerini paylaştı. Haas, Bitcoin’in fiyatındaki artışı doğal bir gelişme olarak nitelendirdi ve spot Bitcoin ETF’lerinin piyasaya girişinin önemli bir rol oynadığını belirtti. Haas, Ethereum’un bir menkul kıymet olmadığını ve ABD’de kripto para piyasası için kapsamlı bir düzenlemeye ihtiyaç duyulduğunu vurguladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.