DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C
Per 18°C

Coinbase 3 Altcoin İçin Vadeli İşlemleri Başlatacak

Coinbase, 3 farklı altcoin için vadeli işlemleri başlatıyor! Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash için vadeli işlem seçenekleri sunacak.

25.04.2024
A+
A-

Kripto para piyasası irtifa kaybının ardından yeniden toparlanmaya başladı. Lider kripto Bitcoin 63 bin doların altını gördükten sonra yeninden 65 bin dolara doğru yükseldi. Altcoin’ler de buna paralel bir seyir izliyor. Bu atmosferde önde gelen kripto borsası Coinbase, 3 altcoin için vadeli işlem müjdesi verdi. Şimdi yatırımcılar, daha önce PEPE üzerinde olumlu etki yaratan bu listelemenin bu tokenler için de ayı etkiyi yaratıp yaratmayacağını gözlüyor.

Coinbase, AEVO, ENA ve ETHFI için vadeli işlemleri başlatacak!

Coinbase, AEVO, ENA ve ETHFI için vadeli işlemleri başlatacak!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, kripto borsaları son zamanlarda token listelemelerine hız verdi. Kullanıcılarının nabzını tutan borsalar gelen talepleri değerlendirerek yeni tokenleri listelerine ekliyorlar. Bu durum sadece spot işlemler için geçerli değil. Bu bağlamda büyük kripto borsalarından birisi olan Coinbase, 3 token için vadeli işlemleri başlatacağını duyurdu. Bu bağlamda borsa şu açıklamayı yaptı: CoinbaseIntExch, Coinbase International Exchange ve Coinbase Advanced’de Aevo, Ethena ve Etherfi sürekli vadeli işlemleri için destek ekleyecektir. AEVO-PERP, ENA-PERP ve ETHFI-PERP piyasalarımızın açılışı 2 Mayıs 2024 tarihinde TSİ 12:30’da veya sonrasında başlayacaktır. Twitter

PEPE de Coinbase’in vadeli işlemler listesine girdi!

Geçtiğimiz günlerde popüler bir Solana meme coin’i olan Pepe Coin (PEPE) fiyatı kayda değer artış gördü. Bu artış, Coinbase’in sürekli vadeli işlem listelemesinin hemen ardından geldi. Dahası, PEPE açık faizde bir artışa tanık oldu. Coinbase, Pepe Coin sürekli vadeli işlemlerini 23 Nisan Salı başlattı. Ancak, bu lansman daha önce 18 Nisan’da listelenmesi planlandığı için ertelendi.

Daha önce, borsa Pepe Coin vadeli işlem listesini ertelediğinde, meme coin’i bir değer kaybı yaşamıştı. Fiyat düşüşü genel bir düşüş eğilimi tarafından tetiklenirken, geciken lansman düşüşü hızlandırdı. Bununla birlikte, kripto topluluğu Coinbase’in Pepe Coin’i kucaklamasını izlemekten mutluluk duydu. Çünkü iki taraf daha önce bir tartışmaya girmişti. Coinbase borsası bir zamanlar Pepe Coin’i “nefret sembolü” olarak işaretlemişti. Bununla birlikte, çatışma sonunda soğudu. Dahası, şimdi kripto borsası, platformunda PEPE sürekli vadeli işlemlerini tanıtarak önemli bir adım attı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.