DOLAR 32,5577
EURO 34,8540
ALTIN 2.428,98
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

CoD: Black Ops Cold War’ın Yarın Yayınlanacak Nuketown ’84 Haritası İçin Sürpriz Yumurta

23.11.2020
A+
A-

Video oyun sektörünün köklü isimlerinden Activision, en yeni Call of Duty oyunu Black Ops Cold War için yarın, yeni bir harita yayınlayacak. “Nuketown ’84” isimli bu harita aslında, Call of Duty hayranlarının daha önceden bildikleri bir lokasyon. Oyuncular, bu haritanın resmen yayınlanacağı 24 Kasım‘ı beklerken yaşanan bir gelişme, Activision’ın bu haritadan önce oyuna bir sürpriz yumurta eklediğini gösteriyor.

Call of Duty: Black Ops Cold War’ın sürpriz yumurtası, bir Reddit kullanıcısı aracılığıyla gün yüzüne çıktı. Kullanıcıya göre oyun haritasında bulunan tüm cansız mankenler kafasından vurulduğunda, yarın yayınlanacak olan Nuketown ’84 haritasına giriş yapılabiliyor. Sürpriz yumurta devreye girdiğinde oyuncular, mor renkli bir gökyüzü ve 80’li yılların dijital efektleriyle donatılmış olan bir Nuketown ’84 ile karşı karşıya geliyorlar.

Nuketown ’84, işte böyle görünüyor

Call of Duty: Black Ops Cold War

Yeni Call of Duty oyununda keşfedilen sürpriz yumurta, Call of Duty hayranlarına çok da uzak değil. Geliştirici ekip, Call of Duty: Black Ops 3 ve Black Ops 4 oyunlarında da birebir aynı sürpriz yumurtayı kullanmıştı. Bu sürpriz yumurtayla yıllar önce de bolca konuşulan Activision, yine aynı taktikle gündemde kalmayı başarmış gibi görünüyor.

Bu arada Activision, yarın yayına girecek olan ikonik Nuketown ’84 haritası için bir de tanıtım videosu yayınladı. Yayınlanan video, yeni haritanın oyunculara neler sunabileceğini oldukça kısıtlı bir şekilde gözler önüne seriyor. Eğer sizler de Activison’ın tanıtım videosunu izlemek isterseniz burada, Nuketown ’84 haritası için oluşturulan sürpriz yumurtanın görüntülerini izlemek isterseniz de burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.