DOLAR 32,3176
EURO 34,8071
ALTIN 2.407,19
BIST 10.222,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C

Çocuklarda Kulak Ağrısı Ne İyi Gelir?

09.06.2020
A+
A-

Çocuklarda kulak ağrısı ne iyi kazanç? Kulak ağrısı her bireyin başına gelebilecek en can sıkıcı durumların içinde yer alır. Bunun bilhassa çocuklarda olması daha büyük bir sorundur. Öbür nedenleri vardır. Doğal yöntemlerle çözümü zorlama değildir. Bunun ayrıntıları ise haberimizde yer alıyor.

Çocuklarda Kulak Ağrısı Neden Olur?

Çocuklarda kulak ağrısı nedenleri içinde bilhassa orta kulak bölümünde ortaya çıkan cerahat birincil sırada kazanç. Buna ek olarak kulağın içine yabancı bir cismin girmesi durumunda da ağrının ortaya çıkması normaldir. bununla beraber geniz eti ve bademcik problemleri bu sorunun en tanıdık gerekçeleri içinde dikkat çeker. Diş çıkarma dönemleri, kulak zarında görülen cerahat gibi nedenleri unutmamak lüzumlu. Otalaji olarak tanımlanan bu sorunun çözümünde farklı yöntemler vardır.

Çocuklarda Kulak Ağrısının Bitkisel Yöntemlerle Çözümü Nasıldır?

Çocuklarda kulak ağrısı ne iyi gelir: Zeytinyağı bütün anlamıyla olağanüstü doğal bir ürün olarak çocuklarda görülen kulak ağrısını gidermek için de kullanılır. Hemen bir çorba kaşığı dolusu zeytinyağını ısıtın. daha sonra bunun soğumasını bekleyin. Ağrının olduğu kulağa maksimum 3 veya 4 damla olacak şekilde damlatın. Etkisini en kısa zaman içinde gösterecektir. Çocuklarda kulak ağrısına çözüm arayanlar için daha öbür doğal bir bitki daha tavsiye edilir. O da zencefildir. Bunun en bilinen özelliği bütün anlamıyla ağrıyı en kısa vakit içinde kesmesidir. Bu yüzden her daim tercih edilen bir üründür. Ezerek kullanılması gerekir. Yani suyunun çıkarılması şarttır. sonradan bunu yeniden kulağın içine damlatmak gerekiyor. Birkaç damla tatmin edici olacaktır. Çocuklarda kulak ağrısına muhakkak çözüm için nane birebirdir. Hem anti bakteriyel olan bir yapısı vardır hem de kulağı en kısa zaman içinde rahatlatır. Nanenin yapraklarını bir biçimde kaynatın. Bunun arkasında suyunu süzün. 1 ya da 2 damla olacak şekilde kulağın içine damlatmak gerekir. Bunlara ilave olarak sorunun çözümü için bununla beraber soğanı tercih edebilirsiniz. Her türlü kulak enfeksiyonuna gelir. İlk olarak yapılacak olan şey bunun suyunu çıkarmaktır. 2 veya 3 dama olacak şekilde kulağın içine uygulamak yeterli olacak. Sarımsak, en bilinen doğal ve insan sağlığına zarar vermeyen antibiyotiklerin içinde yer alır. Çocuklarda ortaya meydana çıkan bu can sıkıcı sorunun çözümü için iyi bir seçimidir. Susam yağını kullanarak sarımsağı güzel bir biçimde pişirin. Derhal ardından bunun soğumasını bekleyin. sonradan kulağa damlatmak mümkündür.

Çocuklarda kulak ağrısı ne iyi gelir: Tüm bunlara ilave olarak son derece alışılmış bir yöntem olan ısının da büyük bir faydası vardır. Ağrımaya aralıksız kulağa 20 dakika baştan başa ısı verin. Bunu masajla beraber gerçekleştirmek her daim öğüt edilir. Fakat burada uyarı edilecek olan nokta ısının yüksek olmamasıdır.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.