DOLAR 32,5945
EURO 34,7759
ALTIN 2.408,59
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Clash of Clans’ın Geliştiricisi Supercell, Clash Evreninde Geçecek Üç Yeni Oyununu Duyurdu

02.04.2021
A+
A-

Yıllardır en popüler mobil oyunlar arasında yer almaya devam eden Clash of Clans, günümüze kadar geliştirici ekip tarafından yapılan pek çok değişikliğe tanıklık etti. Bugünse bu popüler oyun, Brawl Stars ve Hay Day gibi oyunların arkasındaki isim olan Supercell, Clash evreninde geçecek üç yeni oyununu paylaştığı açıklamayla birlikte duyurdu.

Normal şartlarda geliştirme aşamasında olan oyunları bu kadar açık bir şekilde dile getirmediğini söyleyen şirket, üç oyunun da bir önceki Clash oyunlarına benzemediğini belirtti. Yepyeni eğlence ve oynanış yolları geliştirmeyi hedefleyen şirket, yeni oyunlarıyla bu yeni yolları oyunculara sunmayı hedefliyor. Supercell’in duyurduğu üç yeni oyun, Clash Quest, Clash Mini ve Clash Heroes isimlerini taşıyacak. Şirket, oyunlar için yayınladığı 10 dakikalık duyuru videosunda oyunlar hakkında birkaç detay da paylaştı.

Clash Quest:

clash quest

Clash Quest, videodan gördüğümüz kadarıyla Clash evrenini sıra tabanlı oyunlarla birleştirecek. Oyunda yer alacak karakterler, diğer Clash oyunlarındaki gibi güçlere sahip olacaklar. Her bir savaş farklı evrelerden oluşacak. Maçlara sınırlı sayıda askerle girecek, askerleri kaybettiğimizde savaşı kaybetmiş olacağız.

Clash Mini:

clash mini

Supercell’in Şangay’daki stüdyosunun geliştirdiği ilk iki oyundan birisi olan Clash Mini, Riot Games’in Teamfight Tactics oyunuyla benzer bir sisteme sahip. İki rakip oyuncu karakterlerini savaş alanına yerleştiriyor, yerleştirme tamamlanınca karakterler otomatik olarak savaşıyor.

Clash Heroes:

clash heroes

Şangay stüdyosunun geliştirdiği üçüncü oyun olan Clash Heroes, karakterleri tamamen oyuncuların kontrolüne bırakıyor. Oyunda haritada yer alan düşmanları öldürerek ilerliyor, bölümleri tamamlıyoruz.

Şirket, tanıttığı üç oyunun ne zaman yayınlanacağına dair şimdilik bir tarih vermedi. Fakat oyunları yakından takip etmek istiyorsanız resmi Twitter hesaplarına Clash Quest için bu bağlantıdan, Clash Mini için bu bağlantıdan ve Clash Heroes için bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.