DOLAR 32,4494
EURO 35,0400
ALTIN 2.324,05
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Cinayeti çekmeceden çıkan not çözdü!

05.10.2020
A+
A-

Misafirliğe gittiği arkadaşında pompalı tüfekle öldürülen genç adamın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. 44 yaşındaki Yahya Ö., ile 36 yaşındaki Okuducu ile arkadaştı. İki arkadaş, 11 Şubat günü Yahya Ö.’nün Palaska Sokak Numara 23’te bulunan 4 katlı binanın en üst katındaki ikametinde buluştu.

Aralarında para alışverişi olan ikilinin iddiasına göre Okuducu, Yahya Ö.’ye olan borcunu vermemişti. Taraflar arasında tartışma çıktı ve Yahya Ö. pompalı tüfek ile Okuducu’yu kurşunladı.

SUSMA HAKKINI KULLANDI

Okuducu, olay yerinde hayatını kaybetti. Silah sesi duyan alt komşular ise durumu polise haber verdi. Bu sırada Yahya Ö. kaçarak uzaklaştı. Polis, Okuducu’yu öldürdükten sonra koşarak binadan ayrılan şüpheliyi yakaladı. Okuducu’nun öldürüldüğü daireye misafir olarak geldiği ve adreste arkadaşı Yahya Ö.’nun oturduğu belirlendi. Cinayetin şüphelisi olarak arkadaşı Yahya Ö. gözaltına alındı. Savcılıkta susma hakkını kullanan Yahya Ö. tutuklandı.

MÜEBBET İSTENDİ

Savcılık tarafından Okuducu’nun ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede, Yahya Ö.’nün Okuducu’yu 1 adet ateşle sağ göğüs bölgesinden vurduğu ve adreste bulunan sehpa çekmecesi içerisinde ”Paranın Üzerine Yatarsan Sonucuna Katlanırsın” ibareli yazıyla Okuducu’ya ait nüfus cüzdanının bulunduğu kaydedildi. Cinayeti bu not kağıdının çözdüğü kaydedildi.

Yahya Ö., ‘kasten adam öldürme’ suçundan müebbet hapis istemiyle yargılanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.