DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Cilt en iyi nasıl nemlendirilir?

17.01.2020
A+
A-

Sözcü Gazetesi’nin haberine göre kuru ciltler genellikle cildin yeteri kadar nem tutmadığı durumlarda oluşabilir. Gün aşırı banyo yapma, kimyasal ürünler kullanma, yeteri kadar su tüketmeme ve hava koşullarına bağlı olarak cilt kuruluğunda artış görülebilir. Kuru cildi tedavi etmenin en iyi yolu kesinlikle nemlendirme işlemidir. Cildinizin nem ihtiyacını karşılamak için uygulayacağınız en iyi yöntem doğal ürünler kullanmak olabilir. Çok fazla para harcamadan bu ürünleri elde etmek oldukça kolay. Kullanılan bu doğal ürünler cildinizin en iyi şekilde nemlenmesine ve sağlığını korumasına yardımcı olabilir.

İşte evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz cilt nemlendiricileri…

YUMUŞACIK BİR CİLT İÇİN ZEYTİNYAĞI MASKESİ

Nemlendirici özelliği yüksek olan saf zeytinyağı cildin onarımını ve nemlenmesini sağlar. Yapmanız gereken tek şey bir miktar zeytinyağını cildinize sürüp 15 dakika bekletmek. Ardından cildinizi yıkayın ve durulayın. Bu pratik maske ile cildiniz neme doyar ve ince çizgilerin görünümü azalmaya başlar.

BAL MASKESİ İLE KURU CİLDİNİZE SAVAŞ AÇIN

Nemlendirici özelliği yüksek olan bal, cildinizi derinlemesine nemlendirecek organik bir üründür. Akşam yatmadan önce balı ince bir şerit halinde yüzünüze uygulayın ve 20 dakika bekletin. Haftada 2 kez uygulayarak kısa zamanda farkı görebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.