DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Cildinizi yumuşacık yapacak ‘Pembe Scrub’ tarifi

05.05.2020
A+
A-

Yapacağımız pembe scrub, iltihabı hafifletmeye asistan olabilecek hafif bir kil olan Fransız pembe kiliyle doğal olarak renklendirilir. İçindeki jojoba yağı gibi bileşenler nemlendirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olur.

Malzemeler

Malzemeler

1 1/4 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı hindistancevizi yağı, 2 yemek yemek kaşığı jojoba yağı (isterseniz diğer bir nemlendirici yağ kullanabilirsiniz!), 1/2 nehir kaşığı Fransız pembe kil, 5 damla taze lavanta esansiyel yağı, 5 damla taze greyfurt esansiyel yağı.

Hazırlanışı

Hazırlanışı

Hindistan cevizi yağı ve jojoba yağını karıştırarak ile başlayın. Pürüzsüz bir kıvam alana değin karıştırmaya devam edin. Bu iki malzemeyi karıştırdıktan sonradan pembe kilinizi de karışıma ekleyin.

daha sonra karışıma şeker ekleyerek devam edin. Eğer daha ince yapıda bir peeling etkisi yaratmak istiyorsanız pudra şekeri kullanabilirsiniz. sonradan, her bir uçucu yağın (lavanta ve greyfurt) yaklaşık beş damlasını karışıma ekleyin.

Kullanışı

Kullanışı

Duşta ıslak cildinize masaj yaparak pembe scrubı uygulayın. Pürüzsüz ve nemli bir deri olmak için haftada 2 kez kullanmaya özen gösterin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.