DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Cildinize derhal parlaklık sağlayacak kivi maskesi

06.05.2020
A+
A-

Kivi, özellikle C ve E vitaminlerinin yanı sıra cildinizin sağlığını artmak ve gençleştirmek için zorunlu olan değişik antioksidanlar içerir. Kivi cildinizi nemlendirmeye tezgâhtar olur ve yeni cilt hücrelerinin üretimini ve yenilenmesini özendirme eder, bu nedenle elastik ve genç hale getirir.

C vitamindeki sitrik asit içeriği, cildinizi hafifletmeye ve parlaklaştırmaya yardımcı olan doğal bir ağartma maddesi olarak çalışır. Kivi içerdiği C vitamini ile cildinizi parlaklığa kavuşturur.

Kivi, ciltteki özgür radikal hasarının etkilerini nötralize etmeye tezgâhtar olan, bu nedenle rejenerasyon sürecini hızlandıran ve yaşlanma belirtilerini yavaşlatan bir dizi antioksidan içerir. aynı zamanda akne ve lekelerle savaşmaya asistan olan ve gözeneklerin görünümünü en aza indiren doğal antienflamatuar özellikler içerir.

Bir diğer malzeme: Muz

Bir öteki malzeme: Muz

Muz, cildi besleyen, nemlendiren ve nemlendiren, yumuşak, elastik ve kırışıksız hale getiren potasyum, vitaminler ve su içeriği bakımından zengindir.

Malzemeler

Malzemeler

Kivi – 1 adet, muz – 1 adet, sade yoğurt – 1 yemek yemek kaşığı. Bir kiviyi kabuğundan ayırdıktan sonradan bir kabın içinde ezin. 1 soyulmuş muzu kiviye ekleyin ve parçalayın. Kivi-muz karışımına 1 çorba kaşığı sade yoğurt ekleyin.Pürüzsüz bir macun oluşturmak için malzemeleri tamamen karıştırın

Kivi yüz maskesini yüzünüze eşit olarak yayın. Gıda maddelerinin cildinize 20-30 dakika nüfuz etmesine izin verin. Ilık suya batırılmış yumuşak bir kumaş kullanarak maskeyi yavaş yavaş silin. Cildinizi suyla ayrıntılarıyla durulayın ve kurulayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.