DOLAR 32,2655
EURO 34,7288
ALTIN 2.399,48
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Cilde Hacamat Faydaları

25.06.2020
A+
A-

CİLDE HACAMAT YARARLARI NELERDİR?

Cilde hacamat yararları ile çoğu rahatsızlığa çözüm bulunabiliyor. Hacamat yapmak için kullanılan eşyalar ise özel vakumlu kupalar, kavanoz, ağzı geniş bir kadeh ve şişedir.

Hacamat, alternatif tıp yöntemidir. Saymış olduğumuz eşyalar aracılığıyla kan alma amaçlanır. Bedenin kuvvetli, enerjik ve dinç olması sağlanır. Toksinler hacamat yardımıyla gövde dışına atılır.

Hacamatın cilde yararları şunlardır:

Cildi yeniler, tazeler Cilde canlılık verir Gözaltındaki sorunları; özellikle şişlikleri giderir İncelmiş taze kan dolaşımını arttırmaya tezgâhtar olur Ciltte varsa kırışıklıklara aleyhinde etkilidir Cildin daha diri, gergin olmasını sağlar Cildi nemlendirir Ödemi değil eder Yaşlanma etkilerini yavaşlatır

Hacamatın cilde yararları temelde cildi yenilenmek, oluşan sorunları azaltma ve yok etmektir. Bir detoks etkisi yaratılır. Sızı, sancı veya şikayet edilen organa yakın yerlerde hacamat yapılır.

CİLTTE HACAMAT TEDAVİSİ DOĞAL YOLLARLA MI YAPILIYOR?

Ciltte hacamat tedavisi iyice doğal yöntemlerle gerçekleşir. Ciltte doğal olarak uygulanan hacamat sonunda bağlı tesir de görülmez. Bu detoks uygulaması ile tedavi yapıldığında cildinizde herhangi bir kir de kalmayacaktır.

Yüz ve deri için yapılan hacamatlarda uzman kişilere güvenilmelidir çünkü bu tedaviler ince detaylar çalışmayı gerektirir. Bunun için özel hacamat kupaları kullanılır. Ciltte hacamat uygulanan bu kupalar minik boyuttadır. Malzemeler epeyce ince olduğundan iz bırakma riski de yoktur.

Cilde hacamat faydaları arasında keza sivilceleri yok etmesi de bulunuyor. Sivilce ve akne sorunundan davacı olanlar hacamat ile netice alabiliyorlar.

Sivilce ve siyah noktaların oluşumunu engellemede etkin olan bu yöntem genelde vücudun, organların işleyişini düzenlediği için bu koşul cilde de olumlu yansıyor.

Hacamat ile ciltteki tıkanıklıklar açılır; dolaşıma engel olan baskılar ortadan kalkar. Ödem yok olur. Kan dolaşımı canlanır; cildin rengi açılır.

YÜZ HACAMATI NASIL YAPILIR?

Cilde hacamat faydaları açık biçimde görülebilir; canlandırıcı ve iyileştirici etkisi güçlüdür. Uzmanlar ise işini bilen kişilere bu işlemin yaptırılması gerektiğini vurguluyorlar.

Baby kupalarla yüzde vakumlama yapılır; bununla beraber iğne ucu ile cilde dokunarak ufak vakumlama işlemleri de gerçekleştirilir. Yüzdeki ödem çözülmeye başlar ve etki açık açık ortaya çıkar. Gözenekler de temizlenip, açıldığında elmacık kemikleri daha da belirginleşecektir.

Yüz cildi bu işlem sonrasında daha yumuşak ve esnek ayla gelir. Sert ve vahşi ifade yok olur. Cilde daha iyi işe yaramak için bu tedavinin ahenkli aralıklarla yapılması önemlidir. 1-2 seans ile daha kısıtlı sonuçlar alınabilir.

İğne ucu cilde 0,05 mm derinliğinde uygulanır. 15-30 dakika içinde bayağı koşullarda hastanın cildi eski haline döner, herhangi bir iz kalmaz. Kan dolaşımının canlanması cildin daha iyi beslenmesini, matlığın azalmasını ve enerjik görünmeyi sağlayacaktır.

İLİşKİLİ HABERLER Hacamat Nedir ve Nasıl Yapılır? Faydaları Nelerdir?

Hacamat Nedir ve Nasıl Yapılır? Faydaları Nelerdir?

Hacamat Gerçekten Yararlı mı? Hacamat Bilimsel mi?

Hacamat Sahiden Yararlı mı? Hacamat Bilimsel mi?

Hacamat İz Bırakır mı?

Hacamat İz Bırakır mı?

 Menopozda Cilt Bakımı

Menopozda Deri Bakımı

İLİşKİLİ GALERİLER Sabahları Cilt Bakım Rutininiz Olmalı

Sabahları Deri Bakım Rutininiz Olmalı

Meyve Kabukları İle Yapabileceğiniz Cilt Bakımları

Meyve Kabukları İle Yapabileceğiniz Cilt Bakımları

Yağlı Cilt Bakımı Nasıl Yapılmalı

Yağlı Cilt Bakımı Nasıl Yapılmalı

Bitkisel Yağlar ile Cilt Bakımı Nasıl Yapılır?

Nebati Yağlar ile Deri Bakımı Nasıl Yapılır?

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.