DOLAR 32,3227
EURO 34,8134
ALTIN 2.401,87
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

Çiftler tartışırken gerçekten tahrik olur mu?

28.03.2021
A+
A-

Roma burnuABONE OL

Roma burnu

Ucu aşağı doğru eğimli olan bu tür uzun burnu olan kişiler cesurdur ve hayatta karar verme ve net düşünme yeteneğine sahiptir.

Düz burun

Düz burun

Genellikle burun deliklerini görünür kılan, ucu yukarı dönük olan bu tür küçük buruna sahip olanlar, ruhsal ve fiziksel olgunluğa ulaşmakta zorlanma eğilimindedirler.

Kalkık burun

Kalkık burun

Kalkık burun şekline sahip kişiler pratik, güvenilir ve dengeli olma eğilimindedir.

Yunan burnu

Yunan burnu

Düz burunlu insanlar net düşünme ve hoşgörülü olma eğilimindedir. Düz burunlu erkekler genellikle medyada çalışır, işleri yönetir veya kendilerini sanata adarlar.

Kancalı burun

Kancalı burun

Kancalı burun, başarıya ulaşmak isteyen kişilerde yaygındır. Kancalı burnu olan kadınlar eğitimde başarılıdır ve iyi iş fırsatları bulma konusunda güçlü bir içgüdü geliştirebilirler.

Etli burun

Etli burun

Dolgun burunlu insanlar genellikle cömert, duygusal ve duyarlıdır. Ancak spekülasyondan hoşlanmadıkları için de ihtiyatlıdırlar.

Düzensiz burun

Düzensiz burun

Düzensiz bir burun, teorik olarak güçlü ve inatçı bir karakteri sembolize eder. Düzensiz şekilde bir buruna sahip olan insanlar oldukça cömerttir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.