DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Çiçek Şenliği (5-10 Mayıs) Talas’ta Coşkuyla Sona Erdi

Talas’ta 5-10 Mayıs Çiçek Şenliği coşkuyla sona erdi; renkli festival anıları, halk dansları ve doğanın büyüleyici güzelliğiyle unutulmaz bir hafta.

11.05.2026
A+
A-

5-10 Mayıs tarihleri arasında Talas Belediyesi’nin düzenlediği Çiçek Şenliği, Talas Millet Bahçesi’nde vatandaşların yoğun katılımıyla tamamlandı. Etkinliğin son gününde Hatay Medeniyetler Korosu sahne alarak ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşattı.

Koronun yurdun dört bir yanından getirdiği ezgiler ile şenlik renkli bir final yaptı. Programa katılanlar, koro performansını büyük bir beğeniyle izledi ve geceye eşlik etti.

Konuşmalar sırasında, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, şehrin Türk Dünyası Kültür Başkenti unvanını almasının ardından kültür ve medeniyet adına atılan adımların önemine vurgu yaptı. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ise, programa destek veren herkese teşekkür etti ve etkinliğin başarılı geçmesini sağlayanları selamladı.

Koro şefi Yılmaz Özfırat da desteklerinden dolayı Yalçın’a teşekkür ederek, gelecek etkinliklerde de benzer iş birliğinin sürmesini diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.