DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

CHOKOLATE CUP 2025: Ümraniye’de Uluslararası Çikolata Buluşması ve Sektörel İş Birlikleri

Ümraniye’de Uluslararası Çikolata Buluşması: CHOKOLATE CUP 2025’te sektörel iş birlikleri ve lezzet dolu kahkaha dolu anlar.

17.12.2025
A+
A-

Türkiye’nin çikolata ve gastronomi alanındaki önemli etkinliklerinden biri olan CHOKOLATE CUP 2025, bu yıl altıncı kez kapılarını açıyor. AGAF (Avrasya Gastronomi ve Aşçılar Federasyonu) organizasyonu ile Ümraniye Belediyesi’nin ana sponsorluğunda düzenlenecek olan etkinlik, Ümraniye Belediyesi Sergi ve Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek.

Sektör Profesyonellerinin tatlı rekabet için sahne alacağı iki günlük programda, ünlü şefler, sektör temsilcileri, akademisyenler ve gastronomi öğrencileri yeteneklerini sergileyecek. Etkinlik, çikolata alanında faaliyet gösteren firmalar ve tedarikçiler için yeni iş bağlarının kurulmasına olanak sağlayacak; ziyaretçilere ise uluslararası bir gastronomi deneyimi sunulacak.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım konuklarına hitaben yaptığı açıklamada, böylesine prestijli ve uluslararası nitelikte bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yıldırım, “Gastronomi alanında emeğin, üretimin ve paylaşmanın ön planda olduğu bu etkinliğin ilçeye önemli katkılar sağlamasını arzu ediyoruz,” ifadelerini kullandı.

Ahmet Karaman ise Federasyon Başkanlığı olarak CHOKOLATE CUP 2025’in sadece bir yarışma olmadığını vurguladı. Karaman, etkinliğin uluslararası bir kültür buluşması niteliği taşıdığını ve sektörde güçlü bir etkileşim ortamı yaratacağını belirtti. Kaynak: Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.