DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Chainlink (LINK Coin) Transporter’ı Piyasaya Sürüyor

Chainlink (LINK Coin) projesi, Transporter adını verdiği yeni bir ürününü piyasaya sürüyor. Bu haberde Chainlink’in yeni ürünü ve piyasaya sürülme detayları yer alıyor.

12.04.2024
A+
A-

Chainlink (LINK Coin), CCIP tabanlı cross-chain token ve mesajlaşma uygulaması Transporter’ı başlattığını duyurdu. Transporter, Chainlink Vakfı ve Chainlink Labs ile işbirliği içinde oluşturuldu ve birden fazla Blockchain ağında token transferlerini destekleyecek.

1intro, INTRO LBP Halka Açık Satışını Gerçekleştirecek

Solana Ekosisteminin ilk LBP platformu olan 1intro, INTRO LBP’nin halka açık satışını 14 Nisan’da yapacak. Toplam INTRO arzı 1 milyar olacak ve platform coin INTRO, bu halka açık satışta kullanılacak.

Rekor Kâr Elde Eden Meme Coin Traderı

On-chain gözlemcisine göre, bir meme coin traderı 9.000 dolar anapara ile bir ayda 693 kat getiri elde ederek yaklaşık 6,26 milyon dolar kâr sağladı.

TON Foundation ve HashKey İşbirliği

TON Foundation, Hong Kong merkezli HashKey Group ile işbirliği yaparak Asya-Pasifik bölgesindeki Telegram cüzdan kullanıcıları için fiat para yatırma ve çekme kanallarını genişletecek.

Diğer haberler için aşağıdaki kaynaklara başvurabilirsiniz:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.