DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Cezaevi firarisi bekçiler tarafından dövüldü

Kahramanmaraş’ta yakalanan cezaevi firarisi Muzaffer Akdaş (47), 2 mahalle bekçisi tarafından cop ve tekme tokatlarla dövüldü. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı. KELEPÇEYE DİRENİNCE DÖVDÜLER …

11.02.2024
A+
A-

Kahramanmaraş’ta yakalanan cezaevi firarisi Muzaffer Akdaş (47), 2 mahalle bekçisi tarafından cop ve tekme tokatlarla dövüldü. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

KELEPÇEYE DİRENİNCE DÖVDÜLER

Gece saatlerinde Yenişehir Mahallesi’nde iddiaya göre; mahalle bekçileri, şüphelendikleri bir otomobilin içinde oturan Muzaffer Akdaş’ın kimlik kontrolünü yaptı. Kontrolde Akdaş’ın 2 ayrı dosyadan 1 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu, deprem felaketinden hasar alan cezaevinden de firar ettiği tespit edildi.

HASTANEDEN DARP RAPORU

Kelepçe takılmasına direnen Akdaş, bekçiler tarafından coplarla darbedildi. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı. Akdaş’ın tekme-tokat ve coplarla dövüldüğü, bekçilere de ‘vurma’ diyerek seslendiği anlar, görüntülerde yer aldı. Akdaş, daha sonra hastaneye götürüldü.

Darp raporu alan Akdaş, Dulkadiroğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde kendisini darbeden 2 bekçiden şikayetçi oldu. Akdaş tutuklanıp, cezaevine konulurken, olayla ilgili hem adli hem de idari soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.