DOLAR 32,3833
EURO 35,0293
ALTIN 2.326,93
BIST 9.139,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Ceyda Düvenci’den ‘annelik-babalık’ tanımı

26.12.2019
A+
A-

Ceyda Düvenci & Bülent Şakrak çifti, birlikte sahne aldıkları tiyatro oyunlarının turnesi için şehir şehir gezerken kendilerine ayırdıkları vakitte de baş başa bir tatil kaçamağı yaptı.

Birlikte kısa süreli bir Avrupa turuna çıkan ve buradan yaptıkları paylaşımlarla beğeni toplayan Düvenci, hesabından yaptığı son paylaşımda bu defa çocuklarına olan özlemini dile getirerek şu satırları yazdı: “Hayat dengeli ve dengesiz duygulardan ibaret aslında. Bir taraftan sevgilimle güzel zaman geçirmek, baş başa olmak ve yeni yerler keşfetmekten ve doyasıya uyumaktan keyif alırken bir yandan da elimiz telefonda, aklımız evde; ‘Kız ne yapıyor, oğlan iyi mi?’ diye düşünüp duruyoruz. ‘Hadi dönüşümüzü erkene alalım’ diyoruz sonra diyoruz ki ‘365 günde 5 günü de birbirimize ayıralım.’ Burnumuzda evlatlarımızın kokuları, el ele sokakları tavaf ediyoruz. İyi ki varlar, her anımıza şükür… Annelik-babalık tam da bu bence. Sevgililik hali ile evlat kokusu arası yaşanan anlar. Baş başa olmak muhteşem ama biliyorum ki ikimizin de aklı onlara kavuşacağımız anda… yaşadığımız her ana, gördüğümüz her yeni yere de şükür, yuvamıza da…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.