DOLAR 32,3085
EURO 34,8116
ALTIN 2.389,26
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Ceyda Düvenci: “İnandıklarımın peşinden gitmekten vazgeçmedim”

14.09.2020
A+
A-

Ali ve Melisa adında iki tane çocuğu olan çiftten Düvenci, mutlu aile pozlarını sık sık sosyal medya hesabına ekliyor. Önceki gün fotoğraf arşivini kurcalayan 43 yaşındaki oyuncu, öğrencilik döneminde çekildiği kareleri yayınladı. 

“KOLAY BİRİ OLDUĞUMU SÖYLEYEMEM”

Sevenlerine nostaljik bir yolculuk yaşatan Düvenci, hayattaki tek umudunun mutlu yaşamak olduğunu belirterek fotoğrafının altına şu notu düştü:

“Değişiyorum, dönüşüyorum, büyüyorum… Kolay biri olduğumu söyleyemem, bazılarına sempatik bile gelmeyebilirim ama inandıklarımın peşinden gitmekten vazgeçmedim.

Uzun zaman en büyük meselem kendimi sevdirmek oldu ve bu beni yanılgılara sürükledi. Ama ne zaman farketmeye başladım o zaman hep gerçek sevginin, dürüstlüğün peşinden gittim.

Beni olduğum gibi sevenler kaldı hayatımda ya da dahil oldular. Şükrüm çok anlayacağın. Bugün değişik heyecanları, birbirinden farklı duyguları bir arada yaşıyorum.

Çok mutlu, çok endişeli, çok telaşlı, çok yorgun, çok umutlu ama bir o kadar da umutsuzum, hem kendim için hem dünyada yaşananlar için. Karmaşıklığın içinde hayatımı düzen içinde sevdiklerimle yaşamaya devam edebilmek ve mutlu olmak tek umudum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.