DOLAR 32,4327
EURO 34,5921
ALTIN 2.384,18
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Ceyda Düvenci: “Çok gülümsemek gerek”

16.06.2020
A+
A-

Kendisi gibi oyuncu Bülent Şakrak, çocukları Melisa ve Ali ile mutlu bir hayat sürdüren Ceyda Düvenci, sosyal ağ hesabından yaptığı paylaşımlarla uyarı çekiyor. Hoş oyuncu, takipçileriyle, analık deneyimlerini ve jurnal yaşantısından kesitleri paylaşırken ara sıra de sevenlerine içini döküyor.

Paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyen oyuncu, bu kere gülümsemenin önemine değindi.

Düvenci, köpeği ile çekildiği bir kareyi yayınlayarak, “Çok tebessüm etmek lüzum, olan bitenlere karşın. Tebessüm Etmek için sebep bulabiliriz hayatın içinde. Her nefessiz kaldığımız anda bile sebep var” dedi.

Ünlü oyuncu sözlerine şöyle devam etti: “Üç ayı geçti… Bitkin, evhamlı, gelecekten ara ara tez canlı, bitap, sabırsız olduğum değin tembel, umutlu, mutlu, şükür batmış, işine düşkün, aşık, sağlıklı, devingen ve iyi hissediyorum. Hepsi bir arada olur, oluyormuş. İnsan elde etmek bu kendimce… Çok güzel bir hafta olsun. Gülümsemeye daima hedef ettiğiniz, şükürlerinize sarıldığınız..”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.