DOLAR 32,4938
EURO 34,7574
ALTIN 2.438,54
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Çeşme Atiye’de silah sesleri yükseldi!

27.07.2021
A+
A-

Yeni Asır Gazetesi’nden Fatih Şendil’in haberine göre İzmir’in Çeşme ilçesinde bir gece kulübüne alınmayan şüpheli ya da şüpheliler, tabancayla mekana kurşun yağdırdı. Olayda müşterilerden Baran Parlak (23) hayatını kaybederken, kulüpte çalışan Ali Budak (24) ise kafasına yerden isabet eden mermi çekirdeği ile yaralandı.

Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

Olay, önceki gece Alaçatı Mahallesi 18001 Sokak’ta bulunan Atiye isimli gece kulübünde meydana geldi. İddiaya göre, gece kulübüne alınmayan şüpheli ya da şüpheliler taşkınlık çıkardı ve daha sonra bölgeden ayrıldı. İlerleyen saatlerde plakasız beyaz Ford marka jeep ile mekanın önüne gelen şüpheliler, mekana rastgele tabancayla art arda 7 el ateş etti ve olay yerinden kaçtı.

İZMİR’E SEVK EDİLDİ

İzmir’e tatil için gelen Baran Parlak’ın, saldırı sırasında mekanın kapısından girmek üzere olduğu, içeri kaçtığı sırada da sağ arka kaburga kısmına mermi isabet ettiği öğrenildi.

Bu sırada mutfak çalışanı Ali Budak da yerden seken mermi çekirdeğinin başına çarpması sonucu yaralandı. Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan Parlak ve Budak, Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Durumu ağır olan Baran Parlak, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak talihsiz genç, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BİR ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Savcının incelemesinin ardından Baran Parlak’ın cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Öte yandan, tedavisi süren Ali Budak’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, kaçan şüphelileri yakalamak için çevredeki güvenlik kameralarını inceledi.

Soruşturma kapsamında bir şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.