DOLAR 32,3770
EURO 35,0164
ALTIN 2.325,59
BIST 9.103,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Cemre Gümeli’den sürpriz imza

15.11.2021
A+
A-

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Berat Özdoğan’ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin senaryosuna Serdar Özönalan ve Hasan Erimez imza atıyor.

Dizide Ulaş Tuna Astepe’nin hayat verdiği Hızır’a Meryem adında bir partner arandığı gündeme gelmişti. Rol için son olarak Bay Yanlış’ta rol alan Cemre Gümeli’yle anlaşıldı.

Meryem Tehlike geldiği anda yırtıcı bir savaş kızı olabilen astronomi, tabiat şifacılığı, kadim yazıları ve işaretleri çözebilme gibi enteresan ilimlere vakıf bir genç kız olarak seyirci karşısına çıkacak. Aslen İtalyan bir ailenin kızı olan Meryem’in önceki adı Maria’dır. Küçükken ailesi öldürülmüş, sağ kalan abisiyle beraber esir tüccarlarının eline düşmüştür. Fakat abisi ayrı esir pazarına, kendisi ayrı esir pazarına götürülmüştür. O günden sonra da hiç haber alamamış, bir daha abisini bulamamıştır. Yıllardır içinde taşıdığı yaradır abisi. Bir gün onu bulmak en büyük arzusudur. Müslüman olan Maria, adının İslam’daki karşılığı olan “Meryem” ismini almıştır.

Bugüne kadar kendini adadığı işlerden ötürü aşk mevzularına hiç bulaşmayan Meryem, Hızır’la tanıştıktan sonra kendini derin ve zorlu bir gönül yolculuğunun içinde bulacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.